Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakiego Healera Wybrac ? Xd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, gralem juz troche w wowa, i mniej wiecej (bardziej mniej ;p ) sie orjetuje , wiec chce zaczac grac na blizz (nie na globalu) raty x1 na wotlk , i pograc bym chcial healerem, ale nie wiem kogo wziasc ;p

Chce byc dobry na bg ( z podstawowym pierwszym eq jakie zdobede po wbiciu 80 lvl - chodzi o seasony , cyz joks tak xD ) jak i na instancje zeby ogarniac i moc ogarnac i healac wiecej niz jednego chara ...

Mylsalem nad palkiem, ale palek podobno kox na arenki i inne tego typu , ale nie zabardzo jest u niego healanie na instach, 2-3 lub wiecej osob, wiec przyszedl mi na mysl priest , lecz priest chyba trudny do ogarniecia ;/ szczegulnie na bg/arenkach ... potem pomyslalem nad drutem, niby heala dobrze , ale nie jest u mnie za dobrze z ogarnieciem jaka forme itp w jakim czasie uzyc na bg/arenach ... ( wiem ze do healania drzewko ^^ )

Moze uznacie mnie za nooba czy cus ale poprostu chce wiedziec co mi doradzicie , ile osob jest za jaka klasa ;)

ZBIERAM --- =)

Legenda
Opublikowano

Dosyć łatwy do ogarnięcia jest Shaman, ma drzewko Healing więc problemów z healaniem nim nie powinno być.

Opublikowano

Palek łatwo sie healuje bo ma beacona który podwaja leczenie.

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Opublikowano

No tak, ale potrzebuje jednak takiego healera ktory wyheala grupe na inste jak i bdz dobry na bg/arenkach, a u szamana nie ogarniam tych wszystkich totemow ;/

Zastanawiam sie nad palkiem, ale podobno on nie jest zabardzo na insty bo nie ogarnie healania grupy ;/ Ale palek slyszalem ze kox na bg/arenki ;p

Edit : Kumpel chce tez zagrac na tym serwie tyle ze dps, ale sie zastanawia nad dk i warriorem, kogo mu polecacie ? ( 1 raz bdz gral kazda z tych postaci - wczesniej gral rogalem )

ZBIERAM --- =)

Legenda
Opublikowano

Zastanawiam sie nad palkiem, ale podobno on nie jest zabardzo na insty bo nie ogarnie healania grupy ;/ Ale palek slyszalem ze kox na bg/arenki ;p

To zdecyduj się, najpierw mówisz że palek jest slaby na bg a po chwili że to kox na bg.

Skoro chcesz bg to weź sobie tego palka.

Opublikowano
Mylsalem nad palkiem, ale palek podobno kox na arenki i inne tego typu , ale nie zabardzo jest u niego healanie na instach

Nie napisalem ze slaby na bg -.-

Dobra kur.. biore palka, temat do zamkniecia

ZBIERAM --- =)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...