Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :P Mam do was małe pytanie czy opłaca się jeszcze wgl grac na tym PL? Od razu mówię że posiadam postac 76lvl bez eq, kasy tylko 130kk, wiec nic za to nie kupie :> Kasy na allegro nie kupie bo mnie nie stac. Pozostaje jedynie drop lub FB na noc. wiec czy sie oplaca grac? postac to wojownik mental skile ma hmm dosc dobre, jezeli patrzec na cene KU. Tapniece G1, silne M7, duchowe M6, walniecie M9, dodam że tą postac dostałem :D

@down

To jest ukryta treść, proszę

to jest ich stronka? :D

aa i czy to jest global? tak jak PL czy to jest cos takiego jak privek?

ZBIERAM MINUSY

:D

Opublikowano

Moim zdaniem się nie opłaca ;] polecam ci za to metin2 SG w 1 dzień wbiłem tam 30 lv ;D dzisiaj gram 2 dzień i mam już fms +7 śr 25 ;] Ogólnie ceny są malutkie serwer jest super na początek dostajesz is'a na 7 dni w weekendy bonusy od 50-200% expa dropa lub yang chociaz raz w tyg event i ox mozna handlowac itemkami z IS ku czytasz co 10h i wgl : ) polecam ci serwer i tak wgl to dobry dla FB :D bo all tanie a małż 1,3kk ;]

Opublikowano

Dla mnuie to jest bez sensu grać na priw. Co z tego masz ? Jak na rl spalisz fms s 34% to jest lipa, a na priwie to co mi tam kupie nowego. Dla mnie priw to nie gra, radze ci opylić postac i zagrać sobie od nowa. Bot w 1 dzień 30 lvl postawisz kilka charów fb, 2 - 3dni masz 1kkk kupisz eq i jazda exp.

[extract]Zbieram minusiki :) Bo plusów nikt nie daje ^^[/extract]

kabuto.png

Opublikowano

Opłaca się grać. Raz dwa na FB będziesz miał 700kk+ jak zostawisz na noc ;)

mocaszsygna.png

Moje TuTy:

Bezpieczne łowienie Fb - jak łowić bezpiecznie w Metin2 ! Jedyny taki sposób !

Schodzę na multikonto. Narka XxMocaszuxX xD

Opublikowano

Nie oplaca sie grać na PLu ponieważ ceny są masakryczne jeśli nie kupisz na allegro to długo nie uciągniesz..pozatym dużo botów itd.

Lepiej na US.

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

Nie lepiej opylic tego chara zarobic, zrobic nowego i sprzedać za jakis czas ? :mellow:

kabuto.png

Opublikowano

Nie graj na PL'u- kiedyś może bym ci polecił grę dalej, ale to co się teraz z serwerami dzieje... Nie graj, nie opłaca się wcale.

anonym.png

Opublikowano

Racja, zmieniłem właśnie zdanie ;D 2 min temu dostałem bana na moje 2 źródła zarobku xD Łowiłem razem z ludźmi ale ja ban pewnie ;D

kabuto.png

Opublikowano

jaki serwer? jak exandros to ci dam kase i eq warte 3kkk+.... zawsze cos

f20c10ef0fe2.gif fakkju.gif

http://www.mpcforum.pl/uploads/images/1300788117-U0.png

xD

Opublikowano

To co napisal Pan SPAT jest nieprawda ja bym gral na takim woju nawet jakbym nie mial kasy ani eq.Co za problem nazbierac 10k kupic wedke i robaki na nocke botka ustawic ? Moim zdaniem oplaca sie malze chodza po 20kk stalka dla woja +4 za 100kk spokojnie kupisz :)

1038078588.png

5634358500_1301594482.jpg

Opublikowano

przy dzisiejszych serwerach nie nazbierasz na takie eq. Eq na 79lv warte z 10kkk więc marnowanie życia a od nowa też się nie opłaca grac za drogo jedyna opcja to czekac na nowy serwer zainwestowac te 25 zl na 70 sm kupic 2x yang i 3rękę i jedziesz :)

Pomogłem? Daj + Jeżeli nie nie dawaj nic

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...