Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak Łowić

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc kieruję się do was z zapytaniem czy da się łowić w górach tak jak to robią boty

Jeśli tak to prosiłbym o instrukcję co i jak :D

UppsiK ogarnij się z tym zamykaniem i nie zgrywaj arcy mądrego bo niestety ale nie jesteś mądry :)

Sęk tkwi w tym że to co mi pokazałeś to działa tylko w miejscach gdzie można chodzić :) a w górach już nie :) i dlatego się pytam więc przestań zamykać te tematy jak czegoś nie sprawdziłeś i nie wiesz czy do końca działa:)

29y2z2b.jpg

Daj - :D

Opublikowano
UppsiK ogarnij się z tym zamykaniem i nie zgrywaj arcy mądrego bo niestety ale nie jesteś mądry

Fajnie ze opislales ze chcesz łowić w górach ;) Mowisz ze ja nie jestem mądry a zobacz sam co robisz: Zamiast napisac do mnie na pw zebym otworzyl temat, robisz nowy.

@Topic Żeby łowić w górach pobrać wallhacka z metin2mod.tk i zrobić to co ci napisałem w poprzednim temacie ;) Mozna tym sposobem łowić w górach bo sam to robiłem.

Pasuje?

;)

Opublikowano

Fajnie ze opislales ze chcesz łowić w górach ;) Mowisz ze ja nie jestem mądry a zobacz sam co robisz: Zamiast napisac do mnie na pw zebym otworzyl temat, robisz nowy.

@Topic Żeby łowić w górach pobrać wallhacka z metin2mod.tk i zrobić to co ci napisałem w poprzednim temacie ;) Mozna tym sposobem łowić w górach bo sam to robiłem.

Pasuje?

Ogarnij się :D bo we wcześniejszym temacie też było napisane że chce łowić w górach :) czytaj ze zrozumieniem :)

I powiem Ci że z na WH też nie idzie ;/

29y2z2b.jpg

Opublikowano

@up sorki, jestem zmeczony po wczorajszym treningu :D

Co do tematu to te boty maja farm bota (wiesz o co chodzi) i w nimb jest fb. Myślę ze dzięki niemu łowią sobie w górach ;)

Jak chcesz tracic kase na metina, zapraszam tutaj:

To jest ukryta treść, proszę

;)

Opublikowano

jeszcze jest opcja lowienia bez wody na FB by Erpel.

dziala po 24.02.11

Licze na +

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

/AceBoy: Proszę dostosować się do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek

Opublikowano

jeszcze jest opcja lowienia bez wody na FB by Erpel.

dziala po 24.02.11

Licze na +

Naturalnie a problem w tym iż za pomocą tej opcji możemy łowić w miejscach gdzie można chodzić a np. w górach już to nie działa ;/

29y2z2b.jpg