Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ss] Moje Mierne Eq Na Imetin

rajnozord

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zrób sobie drugie eq na szamanów i będziesz "nie zwyciężony".

Ładne eq, ale według mnie przy maksymalnych bonach (wchodzeniu) to godzinka roboty.

+'ik lub co tam chcesz ^^.

Opublikowano

Słabe te eq no ale cóż

Zrób tam lepsze to pogadamy

@Topic

Bony ładne no ale jak bony max to całkiem łatwo o takie. Eq też dobre. Tak jak wyżej zrób eq na szamanów i na strzały i gitara B)

Opublikowano

Ho Ho imetin

To sa czasy,dropisz 300kk,stawiasz Moda kamera co otwiera ryby i kupuje,10 malz,wypada 2 perly i 2kkk:)

TOpic;//

Ladne EQ,niby serw Priw,ale nawet taki Mini-Hard"owady.

Opublikowano

hahahha mini hardowy :D koks jestes. gralem tam pol dnia mialem 10kkk[na roznych postaciach po 1.5kkk i do tego z 15 pereł roznych ] . stal9 ebo9 bransa i naszyjnik z niebianskich 9 szkoda reszty wypisywac. a i jeszcze ten noze co sa na pl od 90 +9 20 na ludzi czy jakos tak i kd +5 reszty eq nie pamietam . tens erwer to tylko chwila moment . wystarczy poswiecic 1 dzien i mozna byc pro 1 nr serwera..

ale przyznam eq ladne ;) a co do tego upa co napisal ze slabe .. to moze ty pokaz co masz na tym serwerze? [ pewnie gowno ] .

Sa dni kiedy widać to jak na dłoni ..... . Magik , Fokus , Rahim > Paktofonika :)

jebni + jak ci pomogłem . jak nie jebni minus . jezeli minusujesz/plusujesz bez mózgu lepiej odłącz kabel neo ;].

Opublikowano

Zrób tam lepsze to pogadamy

@Topic

Bony ładne no ale jak bony max to całkiem łatwo o takie. Eq też dobre. Tak jak wyżej zrób eq na szamanów i na strzały i gitara B)

miałem tam hwanga nypthona ale nie gram tam.

76983.png
Opublikowano

hahahha mini hardowy :D koks jestes. gralem tam pol dnia mialem 10kkk[na roznych postaciach po 1.5kkk i do tego z 15 pereł roznych ] . stal9 ebo9 bransa i naszyjnik z niebianskich 9 szkoda reszty wypisywac. a i jeszcze ten noze co sa na pl od 90 +9 20 na ludzi czy jakos tak i kd +5 reszty eq nie pamietam . tens erwer to tylko chwila moment . wystarczy poswiecic 1 dzien i mozna byc pro 1 nr serwera..

ale przyznam eq ladne ;) a co do tego upa co napisal ze slabe .. to moze ty pokaz co masz na tym serwerze? [ pewnie gowno ] .

To jest 4fun wiec żaden problem

76983.png
Opublikowano

Słabe te eq no ale cóż

Ale wyjechałeś, pewnie nigdy takich nie miałeś, to Cię zżera zazdrość, a postać B.Ładna :rolleyes:

1317460154-U259168.png

Achievementy:

mca.png

1317460445-U259168.png

Opublikowano

Ale wyjechałeś, pewnie nigdy takich nie miałeś, to Cię zżera zazdrość, a postać B.Ładna :rolleyes:

Grałes na tym privie? Zazdrość zżera? xD Śmieszny jesteś.

76983.png
Opublikowano

Grałes na tym privie? Zazdrość zżera? xD Śmieszny jesteś.

Ja wyjechałem? "Słabe eq ale cóż" takie eq nie robi się w 1h :rolleyes:

1317460154-U259168.png

Achievementy:

mca.png

1317460445-U259168.png

Opublikowano

Ej jak szybko zarobic na tym privku?

Wystarczy stworzyć ninje dagger, wymaxować Chmurkę na G1...P i pobrać dmg hacka i wyruszyć na największy spot setao ( jakoś tak ), za jeden spot idzie 100-150kk... ;]

cvsk.jpg

Bywalec
Opublikowano

grałem na imetinie kiedyś mam teraz 99 w najlepszy czasach byłem 4 w topce :)

Pompa Jak Skurwysyn

METIN2.PL - 76LV

4H4 OWNED

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...