Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl] [Pytanie] [Inne] Client Alarmamt2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Was serdecznie!

[DO MODERATORÓW] Temat umieściłem tutaj, dlatego iż dotyczy on prywatnych serwerów, znajduje się tu download oraz pytanie(-a).

Jeśli byłyby jakiekolwiek wątpliwości - proszę o Prywatną Wiadomość/przeniesienie tematu (nie znalazłem innej kategorii to tego tematu) przed zamknięciem tematu.

No więc tak:

Link do Downloadu Clienta AlarmaMT2

To jest ukryta treść, proszę

Client zawiera:

* Epickie bronie

* Nowe wyglądy ikonek skilli

* Nowy taskbar

* Nowe ekrany logowania

* Nowe świecenie się itemów +9 :D

* Nowa tekstura wody

* Obsługa polskich znaków (ę ó ą ś ł ż ź ń)

* Dodane mapy zombii

* Dodane moby - zombii, mumie

* Edytowane rangii

* Edytowane locale_pl

* Zmieniony design :D

Oczywiście mile widziane komentarze do clienta jak i pytania oraz propozycje zmian!

W najbliższym czasie zostaną dodane Patchy zawierające drobne poprawki :D

Miłego grania!

(z czasem dodam kilka ss)

Opublikowano

ten wyglad ikonek skili mi nie pasuje poniewaz od 1 poziomu do skila na P wyglada tak samo jak by troszka sie zmienial to by bylo dobrz ;]

Opublikowano

@EloElo200 - Oczywiście wszystko zostanie poprawione i dodane w czasie :)

@Piters13 - Jest napisane "Czekaj" ponieważ zostały zmienione porty logowania :) Jednak przypadku wywalania z gry nie potrafię wytłumaczyć... U Większości użytkowników wszystko działa dobrze :D

Opublikowano

po 1 primo albo dajecie spol albo zabezpieczacie przed rozpakowaniem plików clienta bo to sie mija z celem ściąganie całego clienta tylko po to żeby sobie root rozpakować i serverinfo mieć..

po 2 primo muzyczke logowania polecałbym linkin park - numb albo tą w oknie ładowania w Arcanii (w gothicu 4 jakby ktoś nie kumał) :D

po 3 primo ktoś tam gadał że ikony skilli zmienione - zróbcie normalnie bo jednak człowiek pogubić się może jak na innych serwerach są normalne a tu inne

po 4 primo orange_cure copy w locale jest w formacie jepg a nie jpeg :P

po 5 primo chciałbym uzyskać zgodę na drobne poprawki z mojej strony dla swojego użytku w waszym cliencie (żeby nie było pytam się :D )

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...