Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mój Ots. Connection Timed Out (10060) Pomocy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo Elo! Mam problemik. Otóż piszę ten temat 2 raz bo pierwszy sie juz dawno zakopał gdzies za 7 postami i za 7 tematami xD Chodzi o mój ots. Posiadam win 7 laptopa, nie mam zadnych liveboxów i netii i neostrady, ip zewnetrzne. Gowno mnie obchodzi co mam . (nawet nie wiem) Poniewaz ja tylko mały szczeniak co chce pohostowac ots'a. Problem polega na: wpisuje passy, wybieram postać (GoD), czekam dość długo na polaczenie i wyskakuje Connection timed out. (10060). Nie gadajcie postów typu: ,,Google nie gryzie :)" to jest forum na ktorym kazdy ma sobie pomagac! wszystko dobrze zrobilem. Poniewaz to Visum OTS. Zalaczasz dwa pliki i nagle automatycznie ci sie baza danych tworzy, xampp zalacza apache i mysql. Dobrze zrobilem w config lua ip itd. Wiem że trzeba port 7171 odblokowac. Odblokowywalem przez zapore. Ale nic to niedaje. Nie wiem o co kaman. A ja kurde chce hostować otsa!!!!

Opublikowano

Robiles moze Baze Danych ?? jesli tak to zrob w Bazie Danych GooD znajdz tam Players-->Przegladaj-->I wybierz jakis olowek i edytuj :) proste

wychylybymy_7_1.pnghaxes17_1_3.png

POMOGLEM ?? DAJ - - - - - - -