Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

weidzma w grocie na pl'u respi sie co 8h od wlaczenia serwa w czwartek czyli ostatnio wlaczylo o 11:53 czyli kolejne respy bd o 19:53 i o 03:57 czy respy bd wlaczyli serwa o 11:53 ubili wiedzme o 12:00 to next resp bd o 20:00 ???

prosze o uzasadnione wypowiedzi i nie pisac mi tu np ze nie dam jej rady ubic bo tu nie chodzi o jej ubicie... uczywiscie wynagradzam +,-

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

UP nie wiesz to się nie wypowiadaj bo wprowadzasz w błąd!

Respi się co 8h od czwartkowego restaru. Jeżeli restart był o 11.53 to następna wiedzma będzie stała o 19.53, nie zależnie od tego czy ubita została o 12 czy o godzinie 19!

Najbardziej lubię czytać posty osób które kupe wiedzą a próbują zabłysnąć.

Opublikowano

Chodze na pewnym serwerze o pewnych godzinach zawsze ta sama i boss jest zawsze wiec wydaje mi sie ze boss respi sie zawsze co 2h co do wiedzmy nie mam pojecia ale powinno byc tak samo

Opublikowano

to jest tak moim zdaniem ze moge sie mylic ale to "pliki" serwera sa ustawione co ile resp i jezeli jest 8h to gdy ktos ja bedzie ubilal czy np bedzie jakies opoznienie, moze sie zrespic minute pozniej wczesniej, ale jak ktos jej nie ubije ona poprostu bedzie az ktos ja ubije i wtedy zacznie sie odliczanie 8H;] moze cos ci pomoglem choc watpie ale milo bylo;]

jak Ci pomogłem daj minusa <-> gdyż mi to obojętne ale lubie czerwony kolor;]

gdyby moderator widział że pomogłem jakoś graczowi, proszę usuń te kilka % statusu ostrzeżeń gdyż jak nie chcący napisze niepotrzebnego posta choć się staram już tego nie robić bardzo przepraszam.

"to przygnębiające uczucie gdy po długim czasie wracasz z wysokim lv, profesjonalnym eq, na najlepszy spot w m2 gdzie "dawniej" ciężko było znaleść wolne miejsce a tutaj pusto i wszyscy o tym miejscu zapomnieli mimo tego że dawało ono najwięcej zabawy:( "

kliknij tutaj a dowiesz się wszystko o privach

Opublikowano

Ale to nie jest taki boss jak reszta. I chodzi o PLa. Jest dokładnie tak jak napisałem w pierwszym swoim poście. Respi się równo co 8h od restartu niezależnie od tego kiedy została ubita.

@UP

Fail. Biłeś kiedykolwiek wróżki na PLu? Nie to się nie wypowiadaj! Nie masz pojęcia o czym w ogóle mówisz.

Opublikowano

bossy metki respią się wedle czasu serwera możesz nawet zabić wiedzme 1 min przez planowany czasem respu to i tak się zrespi dlatego pionierzy farmerów czaka z zegarkiem na ręku kiedy będzie resp

<a href=beznazwyvu.png' alt='beznazwyvu.png'>
Opublikowano

dobra sprawdzilem to dzisiaj resp był równo o 19:53 temat do kosza dziekuje panom up wynagrodzenia rozdae i prosze juz nie pisac tu postow

1378747514-U216092.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...