Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema dzis sciagnalem 4story EG zainstalowalem zpaczowalem i wlanczam wyskakuje mi sie i robi mi sie 1%..2%... itd. Wyszedlem do kuchni na 3 minuty jak przyszedlem to patrze wyskaczylo mi czy wyslac jakis raport czy cos takiego co powinienem zrobic ??!!??

@edit

Na 4% mi sie wylancza i jest do klikniecie send errors i cancel jak klikne cancel to sie all wylancza..

1377430129-U769346.png
Opublikowano

Zrób reinstal gry , jeżeli masz dwa dyski to zainstaluj na C ; , (na głównym dysku)

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

mialem na E niedzialalo zainstalowalem na C nadal niedzial

POMOCY!!! POMOCY!!! I JESZCZE RAZ POMOCY!!!

A TEN PRIV WOGOLE DZIALA ;P?

1377430129-U769346.png
Opublikowano

Wiesz ja bym polecił próbe odinstalowania Internet Explorter 8. Panel Narzędzi-Programy-Odinstaluj programy i tam musisz ten programik usunąć i to są brednie że jak go odinstalujesz to internet przestanie działać ja go nie mam i wszystko git. Jak go miałem na kompie to mi cabal, metin, i crossfire nie chciały chodzić.

// nieregulaminowa sygna

Opublikowano

po pierwsze nie mam Internet explorer :)) tylko Opere a Metin2 , 4story GLOBAL , Cross Fire EG oraz z Z8Games normalnie mi dziala ;DDD wiec jest jakis inny problem prosze o pomoc no nie wieze ze nikt nie mial takiego problemu albo nieumie go rozwiazac ... POMOCY!!!

1377430129-U769346.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...