Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc Koles Mnie Okradł

pypcia007

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy jeśli koleś mi ukradł 1kkk ( przedpłata bo chciałem kupić branze srebrną pro bony za 2kkk) i mam filmik nagrany , czy mogę go podać na policję czy tylko za okradanie kont można pozwać bo yang to tak naprawde w rzeczywistym świecie nic nie jest warte a nie można sellać ich na Allegro . Czy moge go pozwać za to mam nagrane gdy kupuje potke za 1kkk proszę o odpowiedź do godz 18:00

:)

chcem odpowiedzi od osób które na tym się znają:D

Opublikowano

Nic nie zrobisz :/

W regulaminie Metina masz napisane, że Gameforge nie zwraca utraconych w grze przedmiotów.

Bana też raczej nie dostanie, ale możesz spróbować.

Opublikowano

chodzi mi NA POLICJE CZY MOGE GO ZGŁOSIĆ A NIE O ZWROT CZY BEDZIE JAKAŚ ODPOWIEDZIALNOŚĆ CZY YANGI NIE SĄ BRANE POD UWAGE RZECZY COŚ WARTYCH WIEC NIE JEST TO UWAŻANE ZA OKRADANIE

Opublikowano

Osmieszasz sie ! Jak sie kupuje branzy itp to sie kupuje od 80 lvl + a nie od jakis 1 ....

Daj + albo ja ci dam -

Zapraszam na mój kanał YouTube Klik

Opublikowano

Nie możesz ^^. Po prostu cie wyruchał ten koleś. Nagrałeś filmik, że KUPIŁEŚ potke i to świadomie, nic nie da się zrobić.

@UP

Ty to jakiś jasnowidz, że wiesz od kogo on to kupił??

Opublikowano

nic nie zrobisz.

policja zajmuje sie wazniejszymi zadaniami.

jakby te yangi byly warte 100zl+ to moglbys isc na policje a tak to nie warto.

pomogłem? daj LAJKA

171_927997_229850387226167_3694117.jpg

Opublikowano

heh muszą przyjąć zgłoszenie ale przecież yangi są nic nie warte ( zabronione jest sprzedawanie) dlatego są nic nie warte czyli i tak by mi powiedzieli że praktycznie to mi nic nie ukradł

Opublikowano

Po pierwsze 1kkk ... dzieciaku to jest 20 zl ! niska szkodliwość czynu nawet jakby Ci sie wlamal na konto i sobie wzial, policja zajmuje sie 200 zl + ... @ up a nie 100 + :)

Po drugie o 20 zł płaczesz ?? daleś się oszukać nauczka na przyszłość ciesz sie że nie 20 tyś zł :)

Po trzecie jak Cie oszukal nie wlamujac sie na twoje konto ani email to nic nie zrobisz NIC! ew proboj pisac do supportu ale na 99.9 % odpiszą że to twoja wina !

Nawet jakbyś stracił 20kkk czy 100kkk ale sprawca by Ci sie nie wlamal na konto NIC NIE MOZESZ ZROBIC! takie realia. Przestań płakać i wydzierać swoim capslockiem.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

dzięki up:) ale nie musiałeś tak na skakiwać:) nie płacze poprostu chciałem wiedzieć z ciekawości:) a z CapsLock chodzi mi o to aby nie pisali mi rzeczy które nie są na temat i podkreślam najważniejsze punkty aby nie tłumaczyli czegoś innego:) dziękuje wszystkim za pomoc:) do supportu napisałem aby się dowiedzieć ale od 4 dni cicho to szukałem strony www aby się spytać (pprzypomniałem sobie że jest szybkie niezłe mpc forum:))

Opublikowano

2up nie cwaniakuj tak i 1kkk kosztuje 10zł .. procz syriiuszaa . a na policjie to ci nic nieda bo 1kkk teraz jest nic nie warte -_-

Sa dni kiedy widać to jak na dłoni ..... . Magik , Fokus , Rahim > Paktofonika :)

jebni + jak ci pomogłem . jak nie jebni minus . jezeli minusujesz/plusujesz bez mózgu lepiej odłącz kabel neo ;].

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...