Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Famas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dual uzi dużo lepsze. W tej grze famas nie jest dobrą bronią.

@Up ale porównanie.. w uzi chodzi o szybkostrzelność ^^. Gdy podejdziesz z nim na wystarczającą odległość to będziesz jechał wszystkich do końca magazynku.

1288437915-U250279.jpg
Opublikowano

E czy aby na pewno? Na dystans famas na bliskie famas. Dual na dystans gówn na blisko nieźle. Siła famasa jest trochę jak AK o ile nie większa a uzi bardziej szpanerskie.

r8a4g8.jpg

Opublikowano

Kurde famas to nie gówno tylko trzeba umieć nim grać (tak samo jak scar heavy )[W sprawie scara heavy odsyłam do kumpli z klanu. oni potwierdzą że to pro broń] tylko nupki wtedy kickają gdyż do nich nie dociera że nie każdy kto ich zabije ma hacka (zwłaszcza jak ich zabije ze scara heavy xD) ;/ Ale i tak wole uzi (większy szpan) xD

SG552 ? (czy jakoś tak) Też dobra broń tylko trzeba umieć grać

graphic.png

Opublikowano

Przedstawie wam moją opinię, której trzymam się twardo. Każda broń w CF jest dobra (nawet uzi). Jeżeli jesteś "PRO" to będziesz umiał grać każdą bronią z riflów, smg itd.

@Topic Jakie mapkie lubisz ? Otwarte czy zamkniete ? Jeżeli otwarte bierz Famasa, a jeżeli zamknięte, takie jak Factory lub Egypt (TD) to polecam ci UZI :D

1321371703-U173186.png

Sygnatura by SiemaHeniu

Mój Profil