Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] HS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
http://www.metin2mod.tk/metin2pl.html - z tej strony pobrałem i zainstalowałem zawartość do folderu z metkiem. Działa mi to ze moby nie odskakują od konika. tylko mam pytanie takie- czy to jest niewykrywalne? czy mogę łatwo bana dostać od gm bo jakoś to wyczaił? Czy coś jeszcze trzeba instalować? Jak tak to proszę szczegółowe wyjaśnienie co gdzie i jak wkleić czy zainstalować czy coś.
Opublikowano

eee z tego co wiem to nie do końca... być może kamermod ma obejście wbudowane, ale nie wiem.. dla pewności polecam jednak blokadę...

PS. a gm, jak Cię zobaczy... to może dać bana, ale oni rzadko chodzą :D

alonec.png

Robię sygny...

za uśmieszki w komentarzach

Opublikowano

Niestety te blokady są dla mnie skomplikowane i nie będę w stanie tego zrobić. Czyli możliwość że dostane bana to tylko taka że gm czasem mnie spotka jak expie?

Opublikowano

nom raczej... W bypassie wystarczy wkleić plik .exe do katalogu z metkiem.. to chyba Cie nie przerasta?

chyba że masz win XP.. ale to też jest chwilka i gotowe... jak co napisz na gg wytłumaczę Ci albo coś wykombinujemy

alonec.png

Robię sygny...

Opublikowano

nie wiem co to bypass i nie wiem jak wygląda plik exe i gdzie on jest i do jakiego katalogu i gdzie dokładnie to wkleić :/ Ja jestem goły w tych sprawach.

Opublikowano

heh aż tak? plk .exe ma ikonkę przekreślonej tarczy.. nazywa się hackshiled bypass(...) nie wiem jak teraz misiekantos zrobił, czy w paczce czy nie, ale ten pliczek kopiujesz(przenosisz) do głównego katalogu z metinem np.

C:\Programfiles\metin2\

Edit:

Tylko plik exe jest w linku downloadu.. więc masz bez problemu

alonec.png

Robię sygny...

Opublikowano

odpalasz przez ten plik, który wkleisz... (możesz sobie zrobić skrót np. na pulpit)

I odpala się bez torrentowania, nie wysyła logów i nie kicka na kamermodzie (jeśli nie próbujesz ustawić attspeed)

alonec.png

Robię sygny...

Opublikowano

"nie kicka na kamermodzie (jeśli nie próbujesz ustawić attspeed)" nie rozumiem żadnego śłowa :/ co to kamermod? i attspeed?

PS.Po odpaleniu przez to moby nie bedą odskakiwały od konia?

Opublikowano

Po odpaleniu przez to odpali się normalnie mod=, który pobrałeś z www.metin2mod.tk... to jest KAMERMOD ... attspeed to prędkość ataku... i tak nie działa... albo nieznacznie zwiększa więc...

alonec.png

Robię sygny...

Opublikowano

hehe dzięki..

Ps. nie jestem aż tak w to wciągnięty.. tak właściwie to też jestem nowicjuszem :D Może dlatego łatwiej mi to tłumaczyć :) Dzięki za +

alonec.png

Robię sygny...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...