Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]KtóRy Zestaw Wybrać ?

Piecikq

Zestawy  

18 użytkowników zagłosowało

1. 1. Ktory lepszy?

• zestaw 1
      9
    • zestaw 2
      9
    • zestaw 3
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

podam wam teraz zestawy: (bede mial 15.100 nx'ow na zbyciu)

1. P90TR na 90dni, maske Polska 30dni, czarna chusteczka z +7 speeda 30dni, i moze jak starczy to 1 skrzynke MYSN (ta za nx'y)

2. jak sie skonczy m4a1 sopmod to przez shoping card przedluzyc na 30dni, Polska maske, ta czarna chusteczka na speeda 30dni

3. to samo co 1 zestaw ale zamiast chustki to Mei na 7 dni i bez skrzynki (prawdopodobnie na ten zestaw mi nie starczy)

bardziej mnie pociaga do p90tr (gralem nim tylko kradnac innym a gralo sie nia bardzo sweet'asnie)

Opublikowano

M4A1 SopMod - elitarna broń w CA ... renewalami pakuj ile się da :)

Może coś pomoże:

http://www.mpcforum.pl/topic/304755-najlepsza-bron-combat-arms-wybor-nalezy-do-ciebie/

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Nazwy tematu nie dało rady krótszej ?

Zmieniam ją .

Kup pierwszy zestaw chyba że jesteś kasiasty ładuj w renavalki i przedłużaj SModa

9368_gold.png

Opublikowano

Ja proponuję zestaw 4 xD

Kup za wszystko reneviale i przedłużaj SOPMODA. Nie da się jej przez Shopping Card kupić chyba...

///Nie da rady SopModa kupić przez S card

omekpall

Opublikowano

wlasnie do przedluzania broni renewalami to mnie nie ciagnie, wladowalem w to 6 renewali i tylko na 2 tygodnie wyszlo :P

1 zestaw to bede miec p90tr an 90 dni a to dos dlugo, obliczylem ze nie starczy mi w 1 zestawie na te pudelko

w 2 to odpadaja renewale

3 to obliczylem i nie starczy na mei

prawdopodobnie podejme decyzje po skonczeniu sie sopmoda, jesli nie bedzie sie dac go przez shoping card to 2 zestaw odpada, o 3 zestawie zapomnijcie, czyli prawdopodobnie padnie na 1 zestaw

ale piszcie jeszcze to moze zmienie zdanie

RENEWALE ODPADAJA

ps.

Kup pierwszy zestaw chyba że jesteś kasiasty ładuj w renavalki i przedłużaj SModa

oj kasiasty to az tak nie jestem :P

a co do teg cytatu UP to omek, jestes na 100% pewien ze sie nia da?

Opublikowano

wlasnie do przedluzania broni renewalami to mnie nie ciagnie, wladowalem w to 6 renewali i tylko na 2 tygodnie wyszlo :P

1 zestaw to bede miec p90tr an 90 dni a to dos dlugo, obliczylem ze nie starczy mi w 1 zestawie na te pudelko

w 2 to odpadaja renewale

3 to obliczylem i nie starczy na mei

prawdopodobnie podejme decyzje po skonczeniu sie sopmoda, jesli nie bedzie sie dac go przez shoping card to 2 zestaw odpada, o 3 zestawie zapomnijcie, czyli prawdopodobnie padnie na 1 zestaw

ale piszcie jeszcze to moze zmienie zdanie

RENEWALE ODPADAJA

ps.

oj kasiasty to az tak nie jestem :P

a co do teg cytatu UP to omek, jestes na 100% pewien ze sie nia da?

SopMod to jest taki rar .

Wypada tylko z paczek za NX .

W wersji EU nie da rady zakupić go w sklepie.

Chyba że chcesz to graj na NA .

Tam takie itemki kupisz w BM

9368_gold.png

Opublikowano

1. P90TR na 90dni, maske Polska 30dni, czarna chusteczka z +7 speeda 30dni, i moze jak starczy to 1 skrzynke MYSN (ta za nx'y)

ale zamiast P90TR to CQB chyba ,że jesteś doświadczonym gracze (przynajmniej ja tak uważam)

sygnaturatooshort22.png

Zbieram ------

Opublikowano

ale zamiast P90TR to CQB chyba ,że jesteś doświadczonym gracze (przynajmniej ja tak uważam)

cqb mam ale niedlugo sie konczy (nudna bron) mysle ze mam skilla bo mam kd 1.35 nie gram na bucach z 2 lvl'ami

///cqb broń do luftu .

Najgorszy kicz roku 2008-2011.

Popieram broń nudna jak flaki z olejem ;]

omekpall

Opublikowano

P90TR mam nawet fajna broń, lecz ja bym Ci polecił M6A2 lub F2000. Naprawdę warto je kupić F2000 ma kolimator na head'y. A z tych zestawów to polecam oczywiście 1.

@edit

@up jak ty z cqb 1,35 wyciągnąłeś to nie jest dobrze :> (jest poprawnie)

@down Czy ty czytałeś co on pisał? Nie chce reneval.

PS: pisałem z jednym ziomkiem z rangą major+ i powiedział że kupił ponad 70 renevali i dopiero na perma wylosował. (ok. 100k nx zapewne wydał, więc nie wiem czy się pyli :> )

"Więcej czytam niż pisze"

x070x = 0 poczucia humoru.

2chxdoj.jpg

Sygna by Me

Opublikowano (edytowane)

@edit

@up jak ty z cqb 1,35 wyciągnąłeś to nie jest dobrze :> (jest poprawnie)

jak kupilem cqb to ratio bardzo szybko lecialo do gory (jakies 0.02 na dzien), a teraz gram tylko sopmod'em i dziennie rosnie 0.005

nie wiem czemu ale to chyba przez duza liczbe killi bo cqb uzywam jak ammo sie skonczy w sopmod a staty w meczach to najczesciej z przewaga 10 killi np. 22 na 12, 34 na 24

ale jak sa jakies lowki to wychodzi nawet 35 na 7 :)

@edit

Up drogi uzytkowniu, czytaj wszystkie moje posty

Edytowane przez Piecikq
Opublikowano

@UP

Każdy kto kiedykolwiek grał SOPMOD'em powie Ci żeby kupować Renewale.

Ta broń wymiata pod każdym względem. Idealna zarówno na duże jak i średnie mapy, na małe nie zbyt, aczkolwiek też się da tym grać :)

P90TR jest dobre tylko na małe i średnie mapki, a M416 CQB jest dla dzieci bez skilla.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

2. jak sie skonczy m4a1 sopmod to przez renewale kits przedluzyc na 30dni, Polska maske, ta czarna chusteczka na speeda 30dni

polecam , ps. sopmoda nie da się przez shooping card .

tylko bronie za nx / gp, a te wszystkie bronie zmodowane cammo itp only reneval kits

1354406725-U90533.png

created by me

Opublikowano

ach, jednak wybiore 1 zestaw, nie mam zamiaru ladowac w renewale, wiem moze wyjsc nawet perm ale moze i w kazdym po 1 dniu, a za nx'y to mam pewnosc 100000% ze bede mial jak chcial

a gdybym ladowal wszystko w renewale to by na chusteczke i maske nie starczylo

wszystkim dfam po + i temat do zamkniecia

Opublikowano

P90 tr ci się szybko znudzi (mam perma i po ok.20 dniach nie chciało mi się z nią grać). Polecam SOPMODA renewalami przedłużyć.

HWDP- Honor W Duszy Polaka

8zgw03.jpg

Moje szczęście w nieszczęściu :( Jestem w spiders a zdjęcie jest zrobione z 2 konta z rangą T.

Opublikowano

Polecałbym zestaw 1 , gdyż nie przepadam za sopmodem.

Jeśli byś się rozmyślił , to zamiast tr polecam ci wziąść M4 super 90 , tańsze niż tr na 90 dni i może na coś jeszcze wystarczy.

Dla wszystkich cqb jest już teraz nudne.. I ciągle tylko pieprzycie o tym zero recoil i same heady...

Jestem pewny , że gdy ktoś dedne z cqb na ft , zaraz podnosicie.. I nabijacie w cholere pkt..

A z czego zaś te GP ma być ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...