Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.. dostałem konto bez emaila tzn zmienilem maila na swoj i trzeba na starym go aktywowac.. czy po jakims czasie na moj nowy e-mail konto sie zaakceptuje?

:)

Nigdy nie trać czasu dla kogoś, kto nie ma go dla Ciebie ! :))

Opublikowano

niezaakceptuje sie ;>

koles pewnie cie chce opier... :)

jak niemasz maila to on konto moze nawet po roku odzyskac ... :>

ja nieradzilbym tam zadnego eq przekladac ... ^.^

3053080006.png

Opublikowano

Niestety, jeśli się nie mylę to nie ma takiej możliwości. Sam kilka miesięcy temu próbowałem tak zrobić, lecz dotąd e-mail się nie zmienił. <_<

Jeśli ci pomogłem, wejdź tutaj :

Kliknij i zaznacz wszystkie kółka aby pomóc innym.

sigpic1_2.gif

Opublikowano

gdy chce grac przekladam eq ; ) gdy wylaczam przekladam na chara :D ale dziwne zeby typek dal 75lvl walniecie g1, silne m4 duchowe m5 tapniecie m6 xD nawet hasla do magazynu nie moge odzyskac :( a jakbym napisal do Administracji o to ,ze chce zmienic maila bo zapomnialem a kumplowi na konto sie wlamali?;d posciemnial bym ;)))

Nigdy nie trać czasu dla kogoś, kto nie ma go dla Ciebie ! :))

Opublikowano

nic n ie da pisanie do supportu mialem kiedys e-miala na gmailu haslo mnilem zapamietane lecz po formacie juz nie bylo napisalem do nich i napisali wlasnie ze trzeba zapamietywac hasla ... ja na twoim miejscu zabierz z konta all spal range -20k i fb na srodku miasta odpal zeby bana zlapal a ranga tak na wszelki wypadek jak by nie zlapal bana w co watpie

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Bardzo male szanse na to zeby postac byla w 100% twoja... Ja sellem konto z meilem kolesiowi ale po dniu wchodze patrze ze podpowiedzz na meila nie zmieniona zmianiam haslo ale all meile usuniete i meil zmieniony ;/ napisalem do administracji ale powiedzieli ze nic sie nie da z tym zrobic

u1lc.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...