Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Metin2Client.Bin!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Mam juz zaje$@^y pomysł

16772192.png

i kody, brakuje mi jednego:

-starego metin2client.bin [ten przed aktualizacja gdy zaczeto sprawdzac rozmiar plikow!]

-i/lub pliki locale, root z tego tez czasu

JEŚLI KTOŚ MA, TO PROSZĘ NIECH PODESLE TU I UPNIE, ALBO NA PW. WYMIENIE GO W AUTORACH W HELPIE.

Ewentualnie jeśli chcecie pomoc to poszukajcie programu do edycji crc32 w plikach [albo powiedzcie jak to zmienić jak wiecie xD]. [>>Google<<]. To zmieni calkowicie Hshielda i zabezpieczenia!

Z góry dzięki i pozdrawiam,

adriank1410.

Opublikowano

Zmiana crc32 nie obejdziesz zabezpieczen hsa, bo on ma te crc32 gdzies zaszyfrowane. Jak znajde starego metin2client.bin (to chyba byl z 09.12.2010 albo ten wczesniejszy (jego akurat mam) to dam ci, najlepiej jakby ktos podal date z ktorego dnia on byl. Pliki root sa chyba w ktoryms z patchy na

To jest ukryta treść, proszę

Opublikowano

Zmiana crc32 nie obejdziesz zabezpieczen hsa, bo on ma te crc32 gdzies zaszyfrowane. Jak znajde starego metin2client.bin (to chyba byl z 09.12.2010 albo ten wczesniejszy (jego akurat mam) to dam ci, najlepiej jakby ktos podal date z ktorego dnia on byl. Pliki root sa chyba w ktoryms z patchy na

To jest ukryta treść, proszę

Nie, przelookalem wszystkie patche i sam hackshield jest w nich.

A co do bina to bardzo bym prosil, ewentualnie kilka tych starszych jak masz, mi to bez roznicy, wazne zeby tego shitu nie bylo :D