Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pl]Dedyk]Alarmamt2

mariusz12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

herb1v.png

dedyk.png

parametry.png

cpu.png

CPU Intel Xeon Bi Quad 8x 2,80GHz+

ram.png

16 GB

net.png

1Gbps

linki.png

web.png

To jest ukryta treść, proszę

reg.png

klient.png

rank.png

is.png

ip.png

status.png

pl.png

skan.png

info.png

npc.png

handlarzet.jpg

start.png

startoy.jpg

ulepszacze.png

Tak Epiki

exp.png

150

drop.png

200%

yang.png

200%

video.png

za 2h:)

Zamknieta.png

kontakt.png

[email protected] / Forum

team.png

[HA]Fawi

[HA]Disc

[GA]Criss

[GM]Chudy

[GM]Agres

[GM]Viribuss

[GM]Wojass

autor.png

Witajcie chciałbym wam opowiedzieć troche o serwerze Alarma. Na serwerze znajdują się same nowości, lecz trzeba się trochę pomęczyć by zdobyć ulepszacze potrzebne do dokonania czynu ulepszenia epickiego EQ. Krótki opis serwera: - Max 180 lv narazie 99lv - Nowe questy co za tym idzie wspaniała fabuła serwera - Luncher serwera będziecie na bieżąco informowani i aktualizacjach serwera - Wspaniała administracja, która pomaga graczom, aczkolwiek nie kiedy musi poczynić czyn wydalenia danej osoby poprzez złamanie regulaminu gry - Całkowicie nowe EQ, które występuje od 127+ lv - Własny client, który do pobrania będzie dzień przed startem serwera - Nowe mapy tylko i wyłącznie dla śmiałków o dużej odwadze, a zarazem doświadczeniu - Nowe moby - Nowe Metiny respione będą na nowych mapach oraz sekretnych komnatach - V3 atlantydy w, której znajduję się próbka wrażeń, a zarazem wymagań na późniejsze zdobywanie sławy - 4 channele gry występujące będąc przy większej ilości graczy, aby nie powodować lagów\' - Biolog do 175 lv - Lvl obok nicku do 180 lv - Bogate i częste eventy - Ulepszacze występujące dla itemów od 45 lv + - Bogaty drop ze specjalnych, ciężkich bossów - Serwer pół na pół nie, aż tak hard nie, aż tak łatwy

Zapraszamy na Bete Oficjalny Start jutro godzina 19:30!!!!

Przybyłem w końcu na Forum MPc po 3 letnim banie na konto:D Czas odnowić stare znajomości i zrobić coś nowego !

Już niedługo Reaktywacja Serwera AlarmaMt2 :)

Opublikowano

Pierwsze wrazenia z serwera:

Wchodze i nei wiem czy to Pl czy China heheh misje nie spolszczone 1hk i dmg dziala i wogole taka porazka na start ...

Jak na taki "Dopracowany" dedyk powinno tego nie byc

Wbilem 40 lvl w 15 min bony max pz 5k kasa dropi jak szalona i wogole taki nie ogarniety sie wydawal :/ Pelno gowna dropilo

Zachwile GA napisal ze to beta i oficjalny start jutro o 17 ze wszystko zostanie usuniete ;p

Wiec wyszedlem bo jaki sens grac na becie ?? Mam nadzieje ze jutro juz bedzie klient i zablokowane 1hk i dmg :/

Opublikowano

co do Garwy

napewno nie będzie 1hk bo oni dali tylko spol:)

jutro pewnie zmienią ip serwa i tylko klient więc będzie chyba fajnie;d

tylko gdzie zacząc przygode?? jinno shinsoo a może chunjo?:DDD

Zbieram minusy

Opublikowano
Pierwsze wrazenia z serwera:

Wchodze i nei wiem czy to Pl czy China heheh misje nie spolszczone 1hk i dmg dziala i wogole taka porazka na start ...

Jak na taki "Dopracowany" dedyk powinno tego nie byc

Wbilem 40 lvl w 15 min bony max pz 5k kasa dropi jak szalona i wogole taki nie ogarniety sie wydawal :/ Pelno gowna dropilo

Zachwile GA napisal ze to beta i oficjalny start jutro o 17 ze wszystko zostanie usuniete ;p

Wiec wyszedlem bo jaki sens grac na becie ?? Mam nadzieje ze jutro juz bedzie klient i zablokowane 1hk i dmg :/

Chłopie to jest BETA!!!!! od czego jest beta hmm...??

Od wyeliminowania Bugów na serwerze!!

Przybyłem w końcu na Forum MPc po 3 letnim banie na konto:D Czas odnowić stare znajomości i zrobić coś nowego !

Już niedługo Reaktywacja Serwera AlarmaMt2 :)

Opublikowano

Zrób reklamę jak serwer będzie online.. czyli jutro o 19.. albo zapowiedz dzisiaj w specjalnym dziale

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

• Dodaj nową pozycję...