Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Pobraniem Crossfire

mic2137

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam problem z pobraniem crossfire. Więc najpierw sciągałem go z strony z8games w pliku .exe, przy 99% pobierania mozilla się zawiesiła (przez nią pobierałem), myślałem, że to wina hosta, więc ściągam z drugiego, trzeciego i dalej to samo, zawiesza się przy 99%.

Potem ściągam oficialny downloader do crossfire i dalej to samo!!! :(, przy 99% downloader się zawiesza.

BARDZO WAS PROSZĘ O POMOC!!!!

Opublikowano

OMG . pobierz z przeglądarki GoogleChrome

ok musze pobrać googlechrome pierw, sprawdze to wieczorem, jak zadziała masz plusa :)

Opublikowano

o.O ktoś was minusuje :D to ja może wyrównam te minusy do 0 i jeszcze dodam że lepiej sobie pobierz FlashGeta dobry program do pobierania i nawet szybciej pobiera o trochę ;P

//Nieregulaminowa sygnaturka

Opublikowano

przez google chrome podobnie, było 100% i cały czas pisało że zostało 0 sekund, a jak chciałem uruchomić plik to sie komp ściął, teraz przez FlashGeta spróbuje

@Edit

no looool, przez flashgeta to samo !!!!!, 100% pisze, a to nadal sie nie pobralo, poczekalem 15 min dalej to samo:((((

PROSZEE POMOCY