Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dostałem bana 18,02,2011r. wtedy co były te masowe bany. Wysłałem ticketa i odpisali mi coś takiego:

Thank you for contacting the War Rock Customer Support Team! We appreciate you taking the time to contact us.

The account NICK has been found using "VIP HACK" on "2/17/11" at "5:38pm" (GMT) in "AI Zombie Servers". This account will be permanently closed. Any account found to be in violation of our policies is subject to suspension or termination.

Please make note that under no circumstance will this account be re-opened as it has violated War Rock Terms of Use.

W tłumaczeniu translatorem żeby nikogo nie fatygować:

Dziękujemy za skontaktowanie się z obsługą klienta War Rock Team! Dziękujemy za poświęcenie czasu na kontakt z nami.

Konto NICK znaleziono przy użyciu "VIP Hack " na "2/17/11"w"17:38" (GMT) w "AI serwerów Zombie ". Rachunek ten będzie zamknięte na stałe. Każde konto uznane za naruszające nasze zasady, podlega zawieszeniu lub rozwiązaniu.

Prosimy pamiętać, że w żadnym wypadku nie będzie to konto być ponownie otwarte, ponieważ naruszył War Rock Warunki korzystania z serwisu.

I w tym tkwi problem że mam nowy komputer od jakiś 4 tygodni i na nim nigdy nie miałem hacków a co dopiero vip hacków. A co najciekawsze na zombi nie byłem chyba z 2 miesiące. Grałem 17,02,2011 ale normalnie. Nie ukrywam że grywałem na ffa opk ale ja nie byłem opkerem.

I moje pytanie co zrobić żeby im to jakoś udowodnić ponieważ to jest ban za nic. NIE CHCE WIDZIEĆ POSTÓW: masz już po koncie itp.

icon_ban.gif
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...