Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ankieta] Itemy Z Pl

Itemy z PL - dodanie  

8 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy to legalne?

• Tak
    • Nie
    • $k@r@ TaK My$$Li$$h... :*
      0
  2. 2. Udost?pni??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jak wiecie, na Metin2 PL zostały dodane hełmy na 60 i 80 lvl oraz Niebieskie Stalki (Na privach to trujące bodajże). Ja niewiele myśląc wyciągnąłem ikony, dorobiłem wpisy itp. Kiedyś zrobiłem tak ze szkatami blasku i dowiedziałem się, że modyfikacja i wyciąganie rzeczy z cl. 2010 było nielegalne. Tak więc mam pytanie, czy można to legalnie udostępnić tutaj na forum, żeby nie zapukali panowie w niebieskich mundurach?

Opublikowano

Witam. Jak wiecie, na Metin2 PL zostały dodane hełmy na 60 i 80 lvl oraz Niebieskie Stalki (Na privach to trujące bodajże). Ja niewiele myśląc wyciągnąłem ikony, dorobiłem wpisy itp. Kiedyś zrobiłem tak ze szkatami blasku i dowiedziałem się, że modyfikacja i wyciąganie rzeczy z cl. 2010 było nielegalne. Tak więc mam pytanie, czy można to legalnie udostępnić tutaj na forum, żeby nie zapukali panowie w niebieskich mundurach?

a co maja zrobic? wyslesz linki na jakis hosting rapid itp i nic nie moga zrobic .

a uzywanie na wlasna odpowiedzialnosc.

Server File Metin2 PL : ) - Klient testowy .de

PL(source) - game, db , questy itd

image.png

Opublikowano

Legalne?

Dlaczego nie?

Czy udostępnić?

Wiele osób umie, ale dla początkujących się przyda. :)

Dlaczego Nie ?

Kurwa to ja se skopiuje fragmenty tej strony. Po ściągam sobie Ip.board wersje nulled i zajebiście nie ?

Ukradnę Ci Telewizor ? Czemu nie ?

Wielu osobą się przyda ?

weź spierdalaj z tym tekstem dawno z mody wyszedł.

Opublikowano

dla mnie temat w złym dziale , po 2 moim zdaniem nie warto udostępniać.... lepiej wytłumaczyć bo jak dajesz gotowce , to tutaj nikt się niczego nie uczy tylko pobiera.

1std.png

"Nigdy nie kłóć się z idiotą. Szybko sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem."

Start projektu WSLR Dnia 27.11.12r. Godz. 9.00

Opublikowano

Japrdl...

Chcesz udostępniaj, nie to NIE !

Pozatym to nie dział do robienia sobie jakiś ankiet.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...