Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Combat Nba Windows 7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zacznijmy od tego ze kiedy w lato dostalem nowego kompa z win 7 (oryginał) mogłem wejsc do logowania dopiero za ktoryms tam razem( gdy wlaczam ca dochodze do logo ca i "ludzika ktorym mozemy skakac ;d" a nastepnie albo mnie wywala albo normalnie moge grac w combata) . Potem byl patch na jesieni i problem zniknal.Teraz po patchu 25.02 problem powrocil.Zawsze w koncu sie zaloguje ale trwa to 4-5 razy dluzej niz normalnie. pytalem kolegow i wszyscy z win7 zetkneli sie z tym problemem. Dodam jeszcze ze moj win 7 jest w wersji 64 bit a wina kompa to na pewno nie jest bo na sama skrzynke wydalem 2,6 tys zł. Da sie to jakos usunac? Troche mnie to juz wkurza . <_<

///Co do sygny .

Reprezentuj reprezentuj :D

Bo cię Julka zje ;D

omekpall

xButlax.png
Opublikowano

skoro mu dziala gra to musi odpalac jako admin....

ja sam jestem posiadaczem 7 i obecnie chodzi mi bez problemu lecz wczesniej tez mialem klopoty. Mi wystarczylo ze zalozylem nowego uzytkownika komputera i gralem z niego i mam spokoj

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Ściągałeś jakieś haxy? Może to one cie wywalają. Mogą byc od innych gier, np Tibia, Metin. Zobacz, czy jakiś gówien nie masz na kąpie.

btw. Co to robi w poradnikach?

Opublikowano

btw. Co to robi w poradnikach?

Zauważ że to poddział"błedy i errory".

Oczywiscie, ze odpalam jako admin(glupia porada) , nie mam zadych hackow, nawet do metka pousuwałem z reszta mowie ze juz mi dobrze dzialalo, zaczelo zle po patchu.

xButlax.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...