Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Chciałbym się zapytać czy jest możliwość grania na czitach na Metin2.SG bez dostania bana grając na modzie kiedyś właśnie tak grałem i dostałem bana i czy macie jakiś sposób żeby sobie grać bez perma?

Za pomoc będą +

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego,

gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć.

Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"

- wklej to na swoją sygnaturę!

16900237.jpg

Luuubbbiiieee *<~_! MINUSY !_~>* Sweeet ;**

Poco to otwierasz?? Wpierdol byś nie chciał?!

d-_-b

Opublikowano

przeciez jak sie gra na mozdie to nie widac tego na sg.. jak uzywasz hackow typu sh autopick to moga to sprawdzic .. bo np bedziesz expil nie ma cie przy kompie a lup sam podnosisz..

ja niestety dostalem bana na 28lvl eq+9 procz helmu i tarczy .. i do tego sklep zbanowany 12kk i rozne ku...

Sa dni kiedy widać to jak na dłoni ..... . Magik , Fokus , Rahim > Paktofonika :)

jebni + jak ci pomogłem . jak nie jebni minus . jezeli minusujesz/plusujesz bez mózgu lepiej odłącz kabel neo ;].

Opublikowano

Jeśli używasz jakichkolwiek hacków to zawsze jest ryzyko, że Cie zabnują, to chyba oczywiste. Niezależnie od serwera, więc należy ich używać rozważnie a nie liczyć na to, że nikt się nie kapnie :P

Opublikowano

na sg dostaniesz bana za czity prędzej czy później bo oni to bodajże w logach sprawdzają o czity więc mozesz wbić 10lvl i ban możesz wbić 50 i dopiero ban ;] nie ma szans i tak bd ban ;)

Opublikowano

Na hackach długo nie pociśniesz. Tam GM dostają $ za pracę więc 24/7 ktoś siedzi i biega po mapach sprawdza ludzi. Co 2 dni logi są sprawdzane. Dziś między 14-16 poleciało 23 + banów za hacking i kradzieże kont.

Nie ma szans grać tam długo z hackami, a jeżeli masz zamiar hackować to idź na PL i nie psuj nam zabawy tutaj.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...