Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie czy pomożecie mi napisać bota do gry pokemon online... gra na silniku tibii na przerobionym cliencie tibii (8.54) . Edytowalem w elfie aby się włączał pod tego clienta cave bot, targeting ... działają ale fishing i kilka innych funkcji już nie bo rzeczy w cliencie są pozmieniane niektóre skrypty też nie działają. Chciałbym aby mój bot miał takie funkcje jak fishing, zmiana pokemona gdy zabiją (coś jak zmiana softów na nowe.. tylko do tego użycie pokeballa), używanie potionów, zbieranie loota, bicie z jakiegoś atakku co jakiś czas itd. Jeżeli mi się coś przypomni to dopiszę.

Mam jeszcze gotowego bota którego znalazłem do pokemonów tylko jest pewien problem... bot po zmianie klienta w hexach odpala normalnie lecz ma wygaszone wszystkie funkcję i nic nie działa w nim (wszystkie okienka są zablokowane) i myślę że było by prościej go przerobić niż pisać od nowa. Dodam że ten bot był zrobiony specjalnie na clienta Pokemon br i tam działał normalnie... a gdy odpalam na tym pisze "Pokebot offline" (gdy się zaloguję do gry też) możliwe że łączy się z jakąś stroną nie wiem .. . i czy jest taka możliwość aby go przerobić tak aby te funkcje działały??.

Jeżeli ktoś może sprawdzić tego bota to proszę oto strona http://pokebot.net/.

Mogę zrobić jakieś screent z hexów... jeżeli będą potrzebne lub z innego programu (nie wiem w czym się przerabia takie boty).

W pierszej kolejności proszę odpowiadać czy da się przerobić itd.. a jeżeli nie będzie takiej możliwości to spróbuję z waszą pomocą napisać .

Pozdrawiam.

Opublikowano

zdobadz kod źródłowy moze ci ktoś przerobi

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

pff... A co robią ludzie w firmach antywirusowych jak dostają 10mb trojana napisanego w delphi ?

Naprawdę da się to zrobić.

Te 600k linijek to bez przesady.

Większość to syf kompilatora i jak masz wprawę to dałoby się to zrobić

liczylem na barce lecz ona niemogla wygrac.

Przez kibicow ktorzy przy rzutach roznych wolnych swiecili w messiego laserami

Opublikowano

przecież nie mówi że nie zrobi

trzeba kilkaset tysięcy tych lini przeglądnąć, część dopisać czy poprawić i dopiero wyjdzie te kilka set lini , MOŻE WYJDZIE czegoś co powiedzmy wsadzi sobie w gdzieś bo mu nie potrzebne. a gdzie sprawdzenie działania, poprawianie kodu nim w ogóle zrobi końcowy program... JEŚLI ZROBI.

prędzej uwierzę że sam zostanie pokemonem

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

@adwi32, w firmach antywirusowych nie wyciągają kodu tylko analizują plik pod względem szkodliwości. Wg zebranych danych tworzą sygnaturę zagrożenia i dodają do bazy wirusów.

Można się pokusić o hooknięcie niektórych funkcji co byłoby prostsze ale rzeczywiście komu by się chciało :P

YOU MUST DIE

- Ganon, Koridai

Opublikowano

Ale mają trudne zadanie, użyłem kiedyś funkcji urldownloadtofile() i wszędzie wirusik :)

Można sprawdzić.

Dlaczego mają utrudnione zadanie? Na tym przykładzie, uznano, że ta funkcja jest szkodliwa i wszystko co ją teraz ma to wirusik...

W sumie to jak ktoś jest ogarnięty w re i assemblerze, to mógłby przerobić, ale tu pozostaje punkt 2.

Ile dasz? :)

• Dodaj nową pozycję...