Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tanie Nx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Nie dawno przeprowadziłem się do Berlina(Niemecy ,dla nie kumatych).Jeśli wiecie jest trik na doładowanie dużej ilości nx za małą cenę.Trik działa i była o nim mowa na forum.Więc jeśli by ktoś chciał , to mogę załatwić,jeśli myślicie że kłamie, to się mylicie,ale myślcie co chcecie. Najwyżej wy stracicie taką szansę :) .

Moje gg : 5942545 ,lub pisać na forum :)

PS. Proszę nie kasować tematu , z pewnością komuś pomogę.

Akrohazol.png
Opublikowano

Podaj mi swoje IP. Chętnie Cię sprawdzę, a nie chce mi się w opcjach programistów szukać -.-

nie można publikować czyjegoś Ip ...

Informacje na witrynie mpcforum.pl są podawane tylko w celach edukacyjnych oraz hobbystycznych. Jedynie użytkownik wysyłający wiadomość lub plik ponosi pełnoprawną odpowiedzialność za ich treść. Jeżeli wynikną z tego konsekwencje prawne, mpcforum.pl może przekazać wszelkie informacje właściwym organom państwowym na temat danego użytkownika oraz pomóc w jego zlokalizowaniu. Zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych mpcforum.pl nie przekazuje informacji odnośnie użytkowników firmom i osobom prywatnym. Hasła, adresy e-mail oraz numery IP są szyfrowane w bazie danych i jedynie administrator jest w stanie odczytać te informacje. mpcforum.pl jest przeciwna łamaniu prawa, jednak niektóre osoby nie przestrzegają naszego regulaminu. Jeżeli zobaczyłeś wiadomość lub plik, który twoim zdaniem jest nielegalny lub narusza twoje dobra osobiste, prosimy o natychmiastowy kontakt z administratorem.

Materiały zawarte w serwisie są objęte prawem autorskim. Ich kopiowanie, powielanie bądź rozprowadzanie bez zgody Redakcji jest zabronione.

reklama RMCF1902

sam żeś kuźwa reklama ...

TLS Biacz

Opublikowano

Hahaha...

Kolejny oszust :D

Gosciu chce doladowania zapewne...

(I sam sobie za te doladaowania kupi nx)

A was oleje :P

minusy.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...