Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Podgląd Ip Przez Gg

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich mam prośbę czy zna ktoś może jakiś software który umożliwia podgląd ip rozmówcy ? I nie chodzi mi tutaj o jakieś keyloggery ;p tylko odczyt z kim ja sobię tutaj gadam. Proszę o odpowiedź nie pytajcie się do czego mi to potrzebne bo to nie wasza sprawa i tak a nie chcę żebyście sobie nabijali posty na free ;p. Proste sprawdzone pomysły prosze .. ! Z góry dziękuję.

Opublikowano

Myślę że to jest możliwe np na gg 7.6 czy jakie to było można było sprawdzać ip rozmówcy bo mógłbym wysłać plik coś ala trojan podaje ip mi ale można by też zrobi stronkę ze skryptem sprawdzającym ip. ale to mi się robić nie chce a osoba musiała by chcieć pobrać/wejść w link ;p

Proszę o pomysły jak ktoś ma jakieś ;D

Opublikowano

nie działa aktualnie większość pluginów do tych i starszych wersji GG , działają jednak wszystkie wersje linuxowe np kadu itp , pokazują dokładnie wszystkie IP i pobliczne jak sie posiada i wewnętrzne jak łaczysz się przez router albo jakiejś miernej sieci osiedlowej

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

• 2 miesiące temu...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Wiem, że odkop, ale może komuś się przyda.

Widzisz tylko IP osób którym przesyłasz jakieś pliki - rozmowy są prowadzone przez serwer, natomiast pliki przesyłane peer to peer.

Jeżeli szukasz pomocy, piszesz poprawnie po polsku, a rozwiązaniem twojego problemu nie jest pierwszy link w google - prawdopodobnie pomogę.

Jeżeli chcesz gotowca, to najpierw podaj cenę. Cenę w pln, bo za plusy pracują lamusy :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Dokładnie tak jak napisał kolego wyżej, wysyłanie plików działa na zasadzie p2p, wyciągnięcie IP z takiego połączenie to już jest banał.

Piszę programy na zlecenie, "tematyka" dowolna ;)

GG: 386303

Opublikowano

Oj tam ojtam zrób sobie prosty skrypt w PHP który zapisuje ci IP odziewającego twoją stronę do pliku wysyłasz mu link żeby oblukał jaka "zajefajna" strona i masz bez porywania się z siekierą na jabłko xD

Straszna lipa jest przez nowy protokół stosowany przez GG, sam używam GG7 i przy napisie IP pusto :/

Opublikowano

Raczej nie, bo łączysz się z serwerem GG, który nie udostępnia adresu IP osób z którymi rozmawiasz..

może i tak LECZ GOWNO PRAWDA

wtw z pluginami sciagnij

jak ktoś siedzi na starym gg to mozna sprawdzic, lecz prawie nikt nie siedzi na starym + zwykly firewall w routerze czy na kompie i niema ip.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...