Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Sposób Na Efektywny Zarobek

Graded

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema,

W związku na wprowadzenie nowych hełmów do gry postanowiłem napisać nowego tutka :D

Wyglądają one tak :

na woja : Furchtmaske.jpg

na ninje : Orkkapuze.jpg

na sure : Geh%C3%B6rnter_Helm.jpg

na szmana : Kardinalshut.jpg

Robimy dropa 50-55lv najlepiej wojownik body ze spora ilością defa.

Idziemy pod dt i znajdujemy mooby :

Drzewny Żabi Przyw.

Drzewny_.C5.BBabi_Przyw..jpg

Drzewny Żabi Żołnierz

Drzewny_.C5.BBabi_.C5.BBo.C5.82nierz.jpg

dropiom z nich właśnie te hełmy.Drop jest bardzo dobry.

Sprzedajemy je i mamy yangi :D 2h 300kk ;]

mca.png

mca.png

Opublikowano

niezbyt sie postarales;] byly juz tematy dot. nowych helmow:) bede neutralny ani + ani - ;)

Pomogłem? Chcesz się odwdzięczyć? Postaw +

Opublikowano

Dam ci + za chęci TuT taki sobie ale ważne że screnny dales bo niektórzy nie wiedza jak one wygladaja ;p

GRAM :

• League of Legends - EU Północ/Wschód. [ Chcesz zagrać? Pisz pw. ]

• Metin2 - DivineWorld - [ Chcesz zagrać? Pisz pw. ]

• World of Tanks - EU1 - [ Chcesz zagrać? Pisz pw. ]

Opublikowano

thx nie wiedzialem gdzie dropia ;P ale na Kronosie chodza po 6kk max wiec 300kk to z 2-3 dni trzeba dropic ;P

MoJe TuTy :

http://www.mpcforum.pl/topic/413977-cheat-op7hack-d3d-menu-public-15/page__p__2943744__fromsearch__1#entry2943744

Zbieram ----

1311276250-U368380.jpg

Opublikowano

Wydropilem dziś w około 8h (na 62lv) ponad 300 hełmów w trakcie caly czas kułem je u kowala powiem wam ze to straszne mam okolo 25helmow +4 w tym sprzedałem juz 3 po 7kk Zarobek zaczął być monotonny gdyż hełmów jest coraz więcej w sklepach, a sprzedający biją się o klientów. Moim zdaniem najlepiej próbować jest ulepszać je na jak najwyższy + myślę ze +9 jest już kilka na polskim metku ale jeśli uda wam się na +7 zrobić to macie juz dobre 300kk do przodu ;)

Opublikowano

No i może wypaść też jakiś fajny bonek np. na nieumarłe 20% i też jest się już 200kk do przodu lub sami będziemy takiego używać, wiem bo mi tam dropnął 20% diabły ale dla szamana :angry: .

Możesz też dopisać że drop jest jeszcze lepszy z rękawicą złodzieja, mi 2 hełmy z 1 żaby dropły :O

edit@

no i zły dział bo co ma download z tutem w którym nic się nie pobiera, chyba że informacje o zarobku na hełmach ;P

Opublikowano

Komu się będzie chciało robić dropa 50-55 lvl...

ja zwykłą postacią 60+ dropie spokojnie sporo tych hełmów i nie sądze żeby była jakaś różnica.

Opublikowano

tut dobry, ale chodzi o to że nie ma się co oszukiwać z PL robi się poprostu chinol... ale to dla tego ze przez grote

jak Ci pomogłem daj minusa <-> gdyż mi to obojętne ale lubie czerwony kolor;]

gdyby moderator widział że pomogłem jakoś graczowi, proszę usuń te kilka % statusu ostrzeżeń gdyż jak nie chcący napisze niepotrzebnego posta choć się staram już tego nie robić bardzo przepraszam.

"to przygnębiające uczucie gdy po długim czasie wracasz z wysokim lv, profesjonalnym eq, na najlepszy spot w m2 gdzie "dawniej" ciężko było znaleść wolne miejsce a tutaj pusto i wszyscy o tym miejscu zapomnieli mimo tego że dawało ono najwięcej zabawy:( "

kliknij tutaj a dowiesz się wszystko o privach

Opublikowano

Hmm myślę że taniej wyjdzie 2kkk za 20zł na allegro kupić 9,49 zł za 1kkk :P

Zaoszczędzisz czasu i zamiast wydawać kasę na SMSy na SM to lepiej kupić yangi a za nie wybonowane eq

Za tyle byś na pewno dobre eq miał :)

Pozdro

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...