Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ból I Suchosc W Gardle

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, od 2 dni mam sucho w gardle, pije ,wszystko co jest odpowiednie dla mnie.

Herbaty,wody, herbate zieloną,cytrynową, płukam gardło solą i gdy połykam sline jest bardzo mocny ból, jakby suchosci w gardle,i kilkanastu ukuc, igł w to miejsce w gardle, piłem takze wapno, brałem syropy, tabletki do ssania, i nic..

Mam takze, okropny kaszel i gdy to sie łączy to jest masakra, do lekarza nie moge teraz isc poniewaz jest niedziela jutro się wybiore, ale chce dzisiaj wytrzymac, bo -nic nie moge łykac, jedynie jedzenie .

Mam bardzo mało sliny, to poodobno przez bakterie, poniewaz jestem chory , slina sie wytwarza bardzo długo, i gdy sie wytwarza jest rzadka, i gdy połykam strasznie mnie boli, dopiero gdy jest mniej rzadsza, to moge ją połykac , ale tez cos czuje.

DAJE LIMIT + I 5 DZIEKUJE Z GÓRY.

Opublikowano

raczej można tylko czekać.Tyle rzeczy próbowałeś więc nie wiem co wymyślić

może spróbuj jakiś wiejskich sposobów xD

Opublikowano

Zapalenie gardła. Sam to miałem, masakra to jest. Staraj się jak najmniej mówić, pić, jeść. Tak jak up, weź strepsils'a albo inne tabletki na ból gardła.

1358809676-U384748.png

Opublikowano

Do łożka przykryj się ile wlezie i się wypoć.

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

Ja pierdole. Zamiast zakładać durne tematy to poszedłbyś do lekarza by Ci coś przepisał i by Ci przeszło ale kurwa nie bo trzeba posta nabić?

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Opublikowano

Ja pierdole. Zamiast zakładać durne tematy to poszedłbyś do lekarza by Ci coś przepisał i by Ci przeszło ale kurwa nie bo trzeba posta nabić?

W niedziele nie przyjmują, raczej. . .

Weź jakieś tabletki na gardło i się wyleż w łóżku.

g0Tef.jpg

Opublikowano

Tutaj dostaniesz moze 2-3 madre odpowiedzi. Reszta to dzieciaki ktore gowno wiedza, a Ci zazkodza tylko po to, zeby nabic posta.

Zamiast pytac o rade na forum od cheatow to pojdz do lekarza.