Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Krzynka Za 4000 Gp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma speca w nich. Są tylko bronie na wysoki lvl np. famas se czy m416 camo. Możesz wylosować najwyżej na 90 dni

@Zavetti ja famasa se trafiłem na 90 dni :P

Opublikowano

Szczerze - nie opłaca się. jeszcze nie słyszałem,żeby ktoś wylosował coś na 90 dni.

Możesz otwierac Gray Hi-sec, tam masz szanse na Elite Moderatora na 1 dzien.

Opublikowano

Zavetti co ty mówisz... często trafiają się itemki na 90 dni ja miałem m416 camo i p90se czy jakoś tak (dano w ca nie grałem :P)

Ale to pewnie było z eventu, co powiększyli szanse o 25 %.

W dodatku, to,że tobie się udało, nie znaczy,że każdemu.

PS: I tak się nie opłaca kupowac, bo NAJCZĘŚCIEJ broń jest na 1 dzień, a zamiast skrzynki mozemy kupic np umpa na tydzień.

Opublikowano

z tej skrzynki już można wygrać coś na perma . Już to naprawili . Nie tak jak kiedyś pisze , AUG A1 Black/Pernament ,a tak naprawdę jest to na dzień .

Teraz już jest możliwość wylosowania perma , lecz ciężko trafić ;/

cwalk.jpg

Sygnaturka by Me

El_Bober.png

Opublikowano

Nie może z nich wypaśzecz na perma ani spec itd... ale moga wypasc zeczy na 90 dni i radze prubuj losowac bronie ja losowalem i wypadlo mi p90 na 90 dni,MP5 RAS 30 dni i dalej same itemki na 7 dni 5x i kilka na 1 dzień wiec szczeze mowie prubuj a mozliwe ze wylosujesz cos fajnego

Opublikowano

ahhahaha mogą wypaść na perma "zeczy" jak ty to powiedziałeś lepiej się za ortografie weź na nie za combata ....

Xx_Szluga_xX.png
Opublikowano

ahhahaha mogą wypaść na perma "zeczy" jak ty to powiedziałeś lepiej się za ortografie weź na nie za combata ....

Nie ściemniaj bo nie mogą ...

Nawet jak wypadną to masz je na 1 dzień .

wyjaśnione .

Zamykam

9368_gold.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...