Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! jestem nowym uzytkownikiem db bota i chyba mam z nim problem, mianowicie zaczalem robic postac blader i tu pojawil sie problem bo... bot uzywa tylko 3 pierwszych skilli (ja mam rzutke potem combos potem podcinka i dobitka) i wlasnie nie robi dobitki gdy mob lezy przewrocony na glebie w prawym okienku widac tylko komunikaty invalid target. Moje pytanie brzmi co z tym zrobic ?

Opublikowano

Na Invalid Target nie ma sposobu na zszc porobili coś z plikami że bot zaczoł szfankować mianowicie nie ładuje potów invalid target i wielle innych rzeczy

Pomogłem? daj +!!

Opublikowano

Witam! jestem nowym uzytkownikiem db bota i chyba mam z nim problem, mianowicie zaczalem robic postac blader i tu pojawil sie problem bo... bot uzywa tylko 3 pierwszych skilli (ja mam rzutke potem combos potem podcinka i dobitka) i wlasnie nie robi dobitki gdy mob lezy przewrocony na glebie w prawym okienku widac tylko komunikaty invalid target. Moje pytanie brzmi co z tym zrobic ?

bot wyszukuje pierwszego skila ktory jest aktywny dlatego najpierw chce bic tym co ma aktywne

Opublikowano

A nie zauważyliście, że kolega napisał, że bot nie używa mu dobitki i tylko o to chodzi ?

@temat

Wyjaśnię Ci to najprościej jak się da.

Nie stosuj do expa podcinek i dobitek.

Db-bot nie będzie używał dobitek.

10465336176777382411.png
Opublikowano

@up Lepiej nie używać podcinek i dobitek. Fakt.

Ale nie mów, że bot nie będzie dobijać. Bo mi dobijał. ^^

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

A nie zauważyliście, że kolega napisał, że bot nie używa mu dobitki i tylko o to chodzi ?

@temat

Wyjaśnię Ci to najprościej jak się da.

Nie stosuj do expa podcinek i dobitek.

Db-bot nie będzie używał dobitek.

!! exp bot blader to chainy albo chainy rzutki + snake... kolejny temat do zamknięcia(dobitki używa gdy reszta skili jest nieaktywna db-bot zawsze używa pierwszego aktywnego skila w kolejce...)