Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy Da Sie Krasc Na Ghoscie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

elo . niedlugo ma byc event zwzwiazku urodzin serwera kronos i dlatego mam pytanie : czy da sie krasc tak zeby nikt tego nie zauwazyl;P . czy jest nadal opcja ghost i czy da sie na niej krasc? . ;) prosze odpowiadac.

Sa dni kiedy widać to jak na dłoni ..... . Magik , Fokus , Rahim > Paktofonika :)

jebni + jak ci pomogłem . jak nie jebni minus . jezeli minusujesz/plusujesz bez mózgu lepiej odłącz kabel neo ;].

Opublikowano

Wiem że opcja ghost jest dalej w kamer modzie, ale czy działa na niej dh to nie wiem.

Proponuje zrobić Ci jakieś nowe konto na którym będziesz kradł drop i przerzucał na swojego chara.

Pomogłem? Daj Lubie to ;)

fa48912cf879a4d348eb2271b84fcdca.gif

Opublikowano

łaa dziekuje za odpowiedzi . poleci + ;) a jeszcze jedno :

ile dostane kasy za 68 sztuk ogonow skorpiona na serwerze kronos:D? [ za czasów em2;p tyle sie narobilo ;d było okolo 200 ale na ulepszanie pozslo ;d ] ;)

Sa dni kiedy widać to jak na dłoni ..... . Magik , Fokus , Rahim > Paktofonika :)

jebni + jak ci pomogłem . jak nie jebni minus . jezeli minusujesz/plusujesz bez mózgu lepiej odłącz kabel neo ;].