Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Combat Mi Cały Czas Crashuje

fire22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up. Czy ktoś wie co mogę zrobić, żeby sobie pograć? Reinstalowałem już kilka razy, jak również ściągnąłem spatchowaną wersję.

Opublikowano

crashuje prawie wszystkich... nexon cos spier*olił .... ten ostatni pacz nic nei pomógł trzeba czekać troche aż naprawią

-Cyganeczek-.png

Daj - s*ko xD

Opublikowano

Crashuje mi jeszcze przed oknem logowania. Mam Viste z service packiem 2. Nawet jak włączam Combata po 10 razy to i tak mnie crashuje..

Opublikowano

Masz jakieś haxy na kąpie, nie koniecznie z CA? Np Metin, Silkroad ? Jak tak, to usuń, bo mogą blokowac hack shielda.

Ps.Wyskakuje jakiś konkretny błąd?

Opublikowano

Mi tam wszystko działa no problemo .

tylko czasem jak zmieniam serwer ale podczas gry wszystko działa .

Może macie jakies programy które wykrywa hs .

masz viste / 7 ?

wyłącz rocket dock

1354406725-U90533.png

created by me

Opublikowano

Już wiem :) usuń gordona jeżeli masz :) to powinno pomóc. :D

Mi tam wszysto dziala nie mam zadnych hackow to mi nie crasuje

// nie pisz postów jeden pod drugim, opcja edytuj się kłania ;)

Opublikowano

Nie mam żadnych chacków, bo usunąłem. Mam viste, a żadne błąd nie wyskakuje. Po prostu tuż przed oknem logowania jest nagły czarny ekran(1,2 sec) i wywala mnie nie windowsa.

Opublikowano

@up

Też tak miałem rok temu, próbowałem wszystkiego i nic. Zmiana systemu rozwiązała cały problem, miałem WindowZ oraz Windows XP na 2 dyskach, sformatowałem oba, wgrałem świeżego Windowsa XP SP3 i problem zniknął, teraz nic mi nie crashuje.

LysyChorwat.png

Jeśli możesz, daj

delete.png

Opublikowano

@up

Też tak miałem rok temu, próbowałem wszystkiego i nic. Zmiana systemu rozwiązała cały problem, miałem WindowZ oraz Windows XP na 2 dyskach, sformatowałem oba, wgrałem świeżego Windowsa XP SP3 i problem zniknął, teraz nic mi nie crashuje.

Czyli nie ma innego sposobu? Więc moja przygoda z Combatem się skończyła. Mam jeszcze tylko pytanie, czy wiadomo już kiedy będzie następny update?

Opublikowano

@up

Nie, nie skończyła się, ponieważ miałem podobny problem, polegał on na tym, że po zagraniu 1 mapki czarny ekran i wywalało, następnie reset i dopiero się Combat włączył. Czekaj na wypowiedź innych może ktoś Ci pomoże.

LysyChorwat.png

Jeśli możesz, daj

delete.png

Opublikowano

Ja na Windows 7 też tak czasem mam, a niekiedy włączam combata z 5 razy bo crashuje... Ale działa xD

Opublikowano

No właśnie to zauważyłem. Dzisiaj włączałem 8 razy i za 9 razem dopiero "zaskoczył". Ale czy jest coś, co mogę zrobić, żeby móc po ludzku grać? :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...