Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nx Credit

szpanos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy wiecie moze czy jak kupie jakies zeczy za nx credit to oni w jakis sposob odzyskąją naleznosc??? np namiezą po ip i przyjdzie list czy cos w tym stylu??

+ - oto jest pytanie

Opublikowano

hę ?

nie załapałem o co Ci chodzi ...

najpierw kupujesz, potem dostajesz jakąś tam kwotę nx i dopiero wtedy możesz kupić coś...

reklama RMCF1902

sam żeś kuźwa reklama ...

TLS Biacz

Opublikowano

tak ale jest mozliwosc kupienia czegos na kreske

tylko interesuje mnie czy oni zrobią cos w celu zeby odzyskac kase czy nie ??

+ - oto jest pytanie

Opublikowano

Po pierwsze rzeczy a nie żeczy...

Po drugie, nie... Jak kupisz item za nx credit to jest tak samo jak nx prepaid ...

czyli moge kupowac i oni nie namiezą mnie czy cos w tym stylu i nie będzie nie przyjemnie ??

+ - oto jest pytanie

Opublikowano

Po pierwsze, edytuj swoje posty, a nie spamuj.

po drugie, nie ma czegoś takiego że kupisz coś "na kreskę". Po prostu się nie da. Musisz mieć tyle nx'ów żeby Ci starczyło na dany "towar" i to cała filozofia...

Opublikowano

ale jest opcja nx credit co umozliwia kupienie danego itema bez nx jesli sie nie znasz to sie nie udzielaj chodzi mi o to czy będą konsekwencje za to cyz nie ?

+ - oto jest pytanie

Opublikowano

ale jest opcja nx credit co umozliwia kupienie danego itema bez nx jesli sie nie znasz to sie nie udzielaj chodzi mi o to czy będą konsekwencje za to cyz nie ?

Człowieku. Nie rozumiesz, że nie ma czegoś takiego jak "na kreskę"?? Po prostu nawet jeśli istnieje taka możliwość (choć w to wątpię) Tto już dawno wszyscy biegaliby z tym itemem. Więc mi nie mów że się nie znam, bo wnioskując po Twoich wcześniejszych postach myślę, że to Ty się nie znasz. Po pierwsze, zadajesz chaotycznie pytanie.

Po drugie, dopiero po 2,3 poście dopiero zrozumiałem o co Ci konkretnie chodzi. A poza tym nie oburzaj się, bo ja Ci coś tylko kulturalnie wytłumaczyłem, a Ty już do mnie, że się nie znam. Zastanów się co chcesz napisać i pisz tak, żeby nie obrażać. To tyle ode mnie :D

Opublikowano

to nie chodzi o to, że bierzesz coś na kredyt jak w banku... Tam pojawiają się nx'y zakupione jakimś tam sposobem (nie pamiętam teraz...) to jest chyba paysafecardem albo dzwonieniem przez telefon

WYJAŚNIONE

@edit

tak to jest przelew ;p

Opublikowano

no właśnie nie ma takiej opcji"kupienia na kreche"!! jak kolega up to się normalnie ładuje nx płacisz i masz nx (chyba przelewem)..

Opublikowano

no właśnie nie ma takiej opcji"kupienia na kreche"!! jak kolega up to się normalnie ładuje nx płacisz i masz nx (chyba przelewem)..

Nie tylko przelewem. Są też opcje przez sms, przez zadzwonienie i przez przelew :)

Opublikowano

to nie chodzi o to, że bierzesz coś na kredyt jak w banku... Tam pojawiają się nx'y zakupione jakimś tam sposobem (nie pamiętam teraz...) to jest chyba paysafecardem albo dzwonieniem przez telefon

WYJAŚNIONE

aaaaaaaaaaaa i to jest odpowiedz a nie wykład na całe 1000 znaków. masz +

+ - oto jest pytanie

Opublikowano

NX Credit dostajesz gdy aktywujesz Nxy Kodem Pre-Paid dostepnym do kupinie na inexus czy jakos tak... Nie reklamuje strony ;] bo nie ma .pl ;p

FrogiPL.png

zgonikPL.png

FrogiPL.png

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Na kreske morzesz miec kiedy bedziesz miał Grade Golda albo wyrzej i jak werzniesz na kreche to co wziełes na kreche to jest w tym nx credit i tam ci pisze ze masz tam odac tyle nx.

heniekLBN.png

31582.png

Opublikowano

NX credit można kupować od SSG (tak gdzieś czytałem) i nie da się za credity nic giftować ;)

mejker.jpg

Pomogłem ? daj + : )

Opublikowano

nie da się wziąść nx'ów na "kreche" . nx credity da się kupić poprzez e-pin oraz pay-safe card.

mejker.jpg

Pomogłem ? daj + : )

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...