Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Z Plikami Game0901.Tar.Gz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam problem z plikami game0901.tar.gz a mianowicie jak chce je dac do ftp to nie chca sie dodac mysle ze sa uszkodone ma ktos moze jakies sprawdzone i link do nich pobrałem je z tad

Tutorial] Jak Postawić Od Podstaw Serwer Metin2 punkt 4 podpunkt 2 sciagnołem te i te ale niestety zadnym programem nie moge ich dodac ...prosze o szybka pomoc

Rozpoczynanie wysyłania C:\Documents and Settings\Administrator\Pulpit\game0901.tar.gz

Polecenie: put "C:\Documents and Settings\Administrator\Pulpit\game0901.tar.gz" "game0901.tar.gz"

Błąd: /usr/home/game0901.tar.gz: open for write: permission denied

Błąd: Transfer plików nie powiódł się

to komunikat z fille zilla

Opublikowano

Do mysql o.O ? No , no mysql to baza danych jak cos to do FTP

Pierwsza rzecz wylacz serwer . Usun (2) z nazwy pliczku . Podaj wage tego plcizku, widze iz Bambusek siedzi w teamcie to zaraz ci all wytlumaczy co i jak .

Opublikowano

Do mysql o.O ? No , no mysql to baza danych jak cos to do FTP

Pierwsza rzecz wylacz serwer . Usun (2) z nazwy pliczku . Podaj wage tego plcizku, widze iz Bambusek siedzi w teamcie to zaraz ci all wytlumaczy co i jak .

waga pliczku to 135mb

Opublikowano

usunołem 2 z nazwy pliku server wyłaczyłem.Ale jak wyłacze server to przeciez nie połacze sie z fillezilla .....co dalej

Opublikowano

niestety zrobiłem tak jak napisałes i nadal lipa nie mozna skopiowac.......nawet jak próbuje samemu to rozpakowac na pulpit to wyskakuja błedu...te pliki chyba sa uszkodzone

Opublikowano

Moze mi ktos powiedziec czy to ze te pliki serverowe nie chca sie rozpakowac moze byc spowodowane niewłasciwym zainstalowaniem mysql?dodam ze baza bez problemu sie wgrała

Opublikowano

Moze mi ktos powiedziec czy to ze te pliki serverowe nie chca sie rozpakowac moze byc spowodowane niewłasciwym zainstalowaniem mysql?dodam ze baza bez problemu sie wgrała

Nie