Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft -Problem Z Gra ! Pomocy!

PrivHelp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Posiadam minecraft wersje 1.3 mam problem, po kilku minutach gry ekran gry staje sie czarny i pisze ze dana aplikacja nie odpowiada.

Dana aplikacja czyli:

Program Java Platform SE binary nie odpowiada.

Pomocy!!! Jestem zrospaczony !!!

Opublikowano

hmm... ciekawe ja mam inaczej mam wersje 1.3 i po 30 min minecraft mi sie wyłącza -.-

ale mój brat tak samo ma!

bierze ctrl+alt i delete wyłącza minecrafta i po dupie

:(

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Z aktualną wesją javy nie którzy mają problemy.

Spróbuj zainstalować starszą.

max 5 linijek tekstu.

Opublikowano

Też mam ten problem! Zainstalowałem starsze wersje JAVY od tej 1.4 do 1.5 (przy 5 była cyfra (22) )... gdy włączałem grę pokazywał się komunikat że mam nieaktualną wersje JAVY :( .

Zainstalowałem nową (6 [24]) i gra się włączyła ;) ale po 5-10 minutach gry czarny ekran i brak odpowiedzi :( przyciskam Alt + Ctrl + Delete i zamykam grę... Nie wiem o co w tym chodzi.

Proszę o szybką pomoc związaną z tym problemem :(

Już naprawione :P. Reinstalacja gry zadziałała... trzeba grę usunąć przez panel sterowania i potem zainstalować na innym dysku ii zadziała :)

1309638520-U317732.png
Opublikowano

elo. mam taki sam problem jak założyciel tematu (gra normalnie chodzi lecz po mniej więcej 10 minutach robi się czarne tło i tyle,trzeba wyłączać przez ctrl+alt+del)przeinstalowywałem aktualizowałem mn i jave wiele razy i znów to samo a na innym dysku nie ma jak tego zainstalować jakaś konkretna rada? (czy da się zainstalować minecrafta na innym dysku oprócz c?)

Opublikowano

elo. mam taki sam problem jak założyciel tematu (gra normalnie chodzi lecz po mniej więcej 10 minutach robi się czarne tło i tyle,trzeba wyłączać przez ctrl+alt+del)przeinstalowywałem aktualizowałem mn i jave wiele razy i znów to samo a na innym dysku nie ma jak tego zainstalować jakaś konkretna rada? (czy da się zainstalować minecrafta na innym dysku oprócz c?)

Musisz mieć partycje dysku.. :rolleyes: ustawiasz je przy instalacji systemu :) wtedy instalujesz na tę druga partycje :D

1309638520-U317732.png
Opublikowano

Musisz mieć partycje dysku.. :rolleyes: ustawiasz je przy instalacji systemu :) wtedy instalujesz na tę druga partycje :D

1309638520-U317732.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...