Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tankionline

Zarghor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka :-). Ostatnio w necie znalazłem grę o tematyce wojennej (jeździ się czołgami). Jest to gra ruska i mało tam polaków :P, więc trochę by się sprzydało. Poniżej macie opis gry. Są tam różne bronie, pancerze,kolorki. Aby grac potrzebny jest Flash. Wszystko macie poniżej:

http://tankionline.com 

to rejestracja dzięki której dostanę nagrode

Nazwa: Tanki Online

Rodzaj: Strzelanka

Strona internetowa:

www.tankionline.com

Download:

Przeglądarka

Możliwości: Można kupować nowe pancerze, działka, ulepszać je, walczyć na arenie z innymi graczami. Tryby gry:

-DeathMatch- wszyscy przeciwko sobie

-Team DeathMatch- 2 drużyny. Walczymy która grupa 1 zabije odpowiednia liczbę wrogów, lub która więcej zabije w przeciągu danego czasu

-Capture The Flag- trzeba ukraść flagę przeciwnikom.

Opis: Po angielsku:

Players fight each other online, earning money and advancing their careers. There are many armours, weapons and bonuses available. Players create deathmatch or team battles, and communicate each other to achieve their goals.

Po Polsku (Google tłumacz):

Gracze walczą ze sobą online, zarabiaj pieniędze i zwiększaj swoją karierę. Istnieje wiele zbroji, broni i bonusów. Gracze tworzą team deathmatch lub bitwy, i przekazują sobie wzajemnie, aby osiągnąć swoje cele.

jLRw2A6.png

Opublikowano

Wygląda dosyć ciekawe ale w przeglądarce trochę dziwnie, poza-tym zły dział.

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

@Up

Dobrze że odświeżyłeś bo gra jest Zaje***** :]

Chyba zjebana bez kupna nowych pancerzy i lufy za kryształy na wyższych lvl-ach nic nie zdziałasz a nie jesteś wstanie zebrać choćby 10 dziennie nie mówiąc już że od lvl 6 koszty przekraczają 200 kryształów. Na szczęście istnieje coś takiego jak $$ za które na pewno się dozbroisz

Opublikowano

Co ty diamenty łatwo zdobyć codziennie dostajesz bonusy, czasami diamenty, a ten screen jest bardzo stary teraz mam range Capitana i za runde czasami dostaje po 150 diamentów, mogę wam udowodnić screenem jak chcecie

EDIT:

Tu macie screeny:

rangi, diamenty (wygrane przeze ze mnie) i średnia, na której widać, ze jeżeli się chce to się da wymiatać

Rangi

Srednia

144 Diamenty

EDIT 2:

który z was to david9996, thx za zarejestrowanie się przez linka, dostałem 1 diamenta. Wbijaj lepsze rangi to dostane więcej :P

EDIT 3:

Ja już wszystko do railguna na m3 (na maxa) tylko iside m2, reszta m0

jLRw2A6.png

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...