Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sprawa Pewnego Usera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/user/262231-mookutach/ oraz http://www.mpcforum.pl/topic/221449-okejson/page__view__findpost__p__1505193

http://www.mpcforum.pl/topic/221530-b1372619/page__view__findpost__p__1503536

http://www.mpcforum.pl/user/262272-mouthains/ oraz http://www.mpcforum.pl/topic/221800-bambus3k%26-8482%3B/page__view__findpost__p__1505853

Polecam również odwiedzić stronę www.betadedyk.za.pl

I taki oto pan co ma rzeszę multikont (skoro była amnestia wszystkie konta wróciły do mario czyli obecnie ma parenaście/paredziesiąt kont) spokojnie sobie chodzi po forum ma kida podczas gdy keczup jest banowany za sam nick pamiętajmy że to mario obrażał cała administracje i ma z was polewę że was urobił jak chciał

Pamiętajcie człowiek nigdy sie nie zmienia to nadal ta sama dwulicowa świnia

Nara

Opublikowano

Też mnie to zastanawiało kiedyś , ale i tak nic nie poradzisz ;o

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Opublikowano

nie używał tych kont od 3 miechów ++ więc nie ma podstaw do bana .

Ludzie się zmieniają

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

to że tych kont nie używa to nie oznacza że ich nie posiada regulamin zabrania posiadania multi

dajcie mu perma to zobaczycie jak to ludzie sie zmieniają było by to samo co po pierwszym permie

Wiem że moje posty chuja dadzą i zaraz wyląduje z permem ale niech pare osób dowie sie co i jak

Opublikowano

Ludzie się zmieniają? Już widzę jak kokosz wierzy, że się zmieniłem i bierze mnie na kida. Hohoho

Mounthains kryje mu dupę. Metin, wiadomo.

Opublikowano

to że tych kont nie używa to nie oznacza że ich nie posiada regulamin zabrania posiadania multi

dajcie mu perma to zobaczycie jak to ludzie sie zmieniają było by to samo co po pierwszym permie

Wiem że moje posty chuja dadzą i zaraz wyląduje z permem ale niech pare osób dowie sie co i jak

Tak ciekawe. Jak tak przestrzegasz tego regulaminu to czemu masz multi?

I to o nicku Uświadamiacz. Chyba sam go złamałeś. Ciekawe skąd o tym wiesz skoro to konto masz od dzisiaj.

Fail

75383266698403718245.gif

uczestnikakcjimors.png

Opublikowano

Total.

Żenua.

co to za bezsensowny temat ; O

78520384107366447872.png

Mój brat, to mój Ziom, moje Ziomki jak rodzina. Zaraz po Matuli, o której nie zapominam. Kocham Cię Mamo, jeszcze wszystko się ułoży. Wnet kurwy pozdychają i to nam drzwi otworzy.

Legenda
Opublikowano

Widzę że nie znasz regulaminu, jeżeli ktoś ma multi-konto ale nie używa go od trzech miesięcy do bana nie dostaje.

Opublikowano

normalnych userów wywalają, a na ich miejsce wrzucają kogoś takiego... :mellow:

ex Moderator Metin2 | ex Moderator 4Story

Opublikowano

Jest jak jest i tak tego nie zmienisz więc lepiej niech zostanie jak jest -.^

Bo po co starać się o zmianę czegoś na lepsze, nie?

Jak już się bawicie w unbany to odbanujcie wszystkich cwaniaczki.

Opublikowano

Dobrze rozumiem swojego faila ale chciałbym zapytać o jeszcze inną sprawę

Dlaczego keczup który chciał normalnie udzielać się na forum nie otrzymał żadnej szansy zgodnie ze słowami kokosza że idiotów mu na forum nie potrzeba i że nie będzie tracił transferu na cymbałów

Keczup chciał się nornalnie udzielać w metinie jednakowoż wpierw makin go zbanował z niezwykle fajnym powodem "kecup" potem cała reszta globali chociaż keczup swoim spamem nikogo nie obrażał tylko pisał dysortograficzne głupoty

Kiedy mariobase spamował obrażał przy tym administracje kokosza mou i innych i on automatycznie otrzymał szansę skoro jego zachowanie było gorsze niż keczupa

Sprawa jego kidowania pierwsze dwa razy jego aplikacja była odrzucana z powyższych powodów że spamował i obrażał administracje o potem nagle otrzymał kida bez aplikacji nie wiadomo od kogo nie wiadomo dlaczego

Czyli ja mogę założyć 50 multi i ich nie używać i nie dostałbym bana ? Śmiem zwątpić

Co do zmiany ludzie tak naprawdę sie nie zmieniają określone sytuacje wychowują określone zachowania obecnie mario pokazuje zachowanie przymilnego spokojnego kid moda który udaje że coś robi jednak pomyślmy jak by się zachowywał po utracie rangi i gdyby otrzymał od nowa blokadę ? Zapewne powrócił by do starego sposobu bycia czyli zakładanie spambotów

Oczywiście zaraz wyskoczy ekipa metina i zacznie bronić kolegi metińczyka ale jednakowoż ta sprawa pokazuje równych i równiejszych tych co podlizują się mniej,więcej lub wcale,tych co mają własne zdanie i kończą z banem a ci co przymilnie przytakują administracji otrzymują profity

Niewygodne posty usuwane niewygodni userzy usuwani

Zgaduje też ktoś napisze że jak coś mi sie nie podoba to mogę nacisnąć krzyżyk,alt+f4,wpisać shutdown i spierdalać,wypierdalać itp

Opublikowano

Tak samo osotanio jedna osoba dostala sie do teamu bez podania;p

Ale czasy takie ze znajomosci sa wazne:)

Nie wiem czy czytałeś, ale jeśli ktoś napiszę sugestie forum, dział stanie się głównym, nie subforum. Zacznie pisać poradniki, pomagać. Uzyskuje automatycznie KidModa bez podania.

75383266698403718245.gif

uczestnikakcjimors.png

Opublikowano

kurva...

dlaczego na tej stronie, okno się ciągle rusza?

nie idzie obejrzeć do końca ; /

Być zajebistym...

Gość Mounthains
Opublikowano

Mario nie ma kida. Co do kecupa. Chciałem mu dać szansę. Mateq'owi też. Lecz jestem małym adminem i powiedzieli nie.

Opublikowano

Piszcie co chcecie o.O

Mario jest spoko, przed permem go nie znałem, więc go nie oceniałem 'z góry'...

Poznałem go miecha temu i powiem, że nic do niego nie mam, oraz, że był bardzo dobrym kidem...

Gdyby nie odszedł miałby moda...

Narka hejterzy, nooby i inni userzy <3.

Opublikowano

"Każdy to powie

Każdy jak sądze

Jak nie wiesz o co chodzi

To chodzi o ...

To jasne jak słońce

Dlatego oni kłamią

Fundacje, politycy ze swoją gadką tanią"

Powoli, od początku - boga nie ma,

nikt go nigdy nie widział co, masowa schizofrenia?

Opublikowano
Narka hejterzy, nooby i inni userzy

i kto to mówi...

Nie umniejszaj nikomu bo nie jesteś najważniejszy ;)

ex Moderator Metin2 | ex Moderator 4Story

Opublikowano

Co do kecupa. Chciałem mu dać szansę. Mateq'owi też. Lecz jestem małym adminem i powiedzieli nie.

Mam rozumieć, że Mario to "mniejsze zło" i już na jego ub się zgodzili?

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Mam rozumieć, że Mario to "mniejsze zło" i już na jego ub się zgodzili?

Ja dostałem ub jak była amnestia

06111340665805659837.png

Spróbuj dać mi lajka z wciśniętym lewym ctrl i zobacz co się stanie :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...