Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie O Darmowe Monety

hebbann

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witajcie mam pytanie odnosnie darmowych monet,a dokładniej zeby moc kilka razy siegnąc po te same monety , mianowicie jak ich serwer rozpoznaje moj komputer bo po ip na pewno nie. zmieniałem IP nic niedało. Zmieniałem nawet klucz w windowsie ale tez nic nie dało . jedyne co u mnie poskutkowało to normalnie mam kompa podłaczonego przez router wykorzystałem monete, a potem podpiołem neta bezposrednio do kompa (bez routera) i wziałem drugą tą samą darmową monete. Ale to tylko raz tak działa. teraz na wolnych są takie filmiki z hp i monete od razu dają. Czy jest jakis sposob zeby ich oszukać i siegać po te monety czesciej?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

nie kombinuj nawet, darmowe monety przypisane są do konta w grze i nie ważne jak ustawisz internet czy IP nic nie zyskasz wiecej niż dają

czekaj az przyznają ponownie , jak załozysz drugie by na nim dostać i przesłac na pierwsze konto mozesz ban dostać na obydwa bez problemu nawet po 2-3 miesiącach

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

nie dokonca sie z Tobą zgadzam poniewaz jak podepne innego laptopa pezposrednio pod kabel neta to tez sie da wziac monete, i własnie sprawdziłem ze jak podepne do kompa inny internet np z telefonu komorkowego to tez sie da więc mam juz 4 darmowe monety z 1 oferty ,tyle wykozystałem do tego 4 rozne konta WF, bo na jednym i tym samym nie da rady.o bana sie nie boje bo zakładam konto zbieram monete i zaraz je kasuje. ale ciekawi mnie jakie są jeszcze sposoby na zbieranie tych monet moze ma ktos jeszcze jakies pomysły.juz nie mam innego internetu w domu zeby sprawdzić :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

przecież mowie , na tym samym koncie drugi raz nie weźmiesz , jak masz 4 konta to już jest inne konto więc nie to samo

nie ma innych poza tymi co podano , po jakimś czasie można ponownie na koncie użyć ofert. najlepiej co jakiś czas sprawdzać czy nie ma po prostu innych darmowych ofert, pojawiają sie czasem i są po kilka dni , potem znikają

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

tak trzeba wykorzystac inne konta ale czekanie mnie nie rajcuje, ja w 10 min mogłem zebrac te 4 monety z jednej oferty co na 4 filmikach i 4 kontach daje 16monet.tylko interesuje mnie na jakiej podstawie oni wykrywają moje łącze no bo skoro przez router drugi raz sie nie dało a bez routera sie juz dało ( a to wciaz to samo łącze) lub po podłączeniu internetu mobilnego tez sie dało to po czym oni dochodzą do tego? ktos mnie oswieci? moze jest jakis program ktory np stwarza jakies powiedzmy wirualne łacze lub cos w tym rodzaju.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...