Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Wypełniac Adverty + Jak Oszukac Bp

NetTech

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Krok 1: Otwieramy swoją przeglądarkę internetową, następnie wchodzimy na stronę http://pl.fakenamegenerator.com/

Krok 2: Płeć oraz zestaw nazwiska, ustawiamy według uznania

Krok 3: Wybieramy kraj zgodnie, z tym gdzie się logujemy, lub jaki anonomizer nam dał.

Krok 4: Wszelkie reklamy cash for action, wypełniamy w ten sposób.

Krok 5: Kupujemy Uridum w zakładce płatnosci! (Nie zawsze się udaje)

Krok 6: Cieszymy się zarobionym uridium :)

P.S. Strona, posiada wbudowany anonimizer :)

Jak ktos sie nudzi to w 3 h nawet 120k urki uzbiera :)

• Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a w jaki sposób trzeba to uzupełnić?

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Opublikowano

a w jaki sposób trzeba to uzupełnić?

Pomysl :)

Do Maggota: •ΞŖΛĞØЙ•97•vяu•
Opublikowano

Głowie się a tu żadna oferta nie chce się przyjąć...

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Opublikowano

A ja mam pytanie czy to jest bezpieczne, karalne itd. :D

Pytam się autora tematu jak i innych doświadczonych forumowiczów :D

A i jeszcze najważniejsze czy to naprawdę działa ? :D

Opublikowano

Z tego co wiem, za to można dostać bana jeśli chciało się kupić uri w ten sposób. Cash for action to chyba raczej przy zmianie ip (aol czy coś)

Opublikowano

Chym bardzo kuszace, ale boje sie troche o to czy nie jest to jakos karalne, zeby mi później nie przyszlo ze mam zaplacic za to uri co wykradlem:), mogl bys sie wypowiedziec NetTech?:) z gory dzieki

Opublikowano

Chym bardzo kuszace, ale boje sie troche o to czy nie jest to jakos karalne, zeby mi później nie przyszlo ze mam zaplacic za to uri co wykradlem:), mogl bys sie wypowiedziec NetTech?:) z gory dzieki

No wiesz kupno, jest nielegalne i nie masz pewnosci, czy panownie w czarnych garniturach nie przyjdą :)

A co CVV: to ja znam 4 kombinacje, jakas musi działac : 123 , 0000 , 1234 , 9999

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Nie rozumiem, mam wejsc ze swojego ip, czy przez jakies proxy?

Opublikowano

Nie rozumiem, mam wejsc ze swojego ip, czy przez jakies proxy?

chodzi o to, że możesz ze swojego, oraz z anonimizera (inne IP) i adverty robisz :P

Opublikowano

Jak masz stale ip to radze nie wchodzić, ktoś już wyciągnął uri? Heheh bo tak to można założyć nowe konto i full w 5 min. Gorzej jak BP złapie, może byc niemiło.

Opublikowano

Sam robiłem tak ze 2 lata temu. Przy pomocy podobnej strony "robiłem" przelew za 300zł i wszystko grało. Jednak następnego dnia, lub 2 dni później konto było zablokowane za nieuregulowane płatności :)

Opublikowano

Sam robiłem tak ze 2 lata temu. Przy pomocy podobnej strony "robiłem" przelew za 300zł i wszystko grało. Jednak następnego dnia, lub 2 dni później konto było zablokowane za nieuregulowane płatności :)

Podasz adres?

Opublikowano

arrek001- Mógłbyś zrobić to co wyżej kolega napisał i opisać jak dokładnie się to robi? Wiesz 1 dzień latania na FE to też jakaś podnieta :) A uri nie da się wpłacić do klanu?

Opublikowano

arrek001- Mógłbyś zrobić to co wyżej kolega napisał i opisać jak dokładnie się to robi? Wiesz 1 dzień latania na FE to też jakaś podnieta :) A uri nie da się wpłacić do klanu?

OMG... jak dla ciebie 1 dzień latania FE to podnieta, to żal mi cie noobie.

Opublikowano

Jaki 1 dzien? Na garenie zamknieli support wiec robisz przelewow ile chcesz i grasz jak dlugo chcesz. :) :)

@K@mel

Wyjazd z tego forum, obrażać tylko umiesz? Dla niektórych to podnieta dla niektórych nie, gówno Ci do tego .

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

Wydaje mi się, że tamta strona już nie istnieje. Był to jakiś niemiecki fake generator.

Z tego co wiem, można taki przelew zrobić raz. Chyba że na konto BP od razu przeleje się kasiora, to wtedy możesz robić kolejny. Więc można dostać max 1mln uri (podczas mhh / potrajacz bankingu) A z tego takiej pro FE się nie zrobi.

Nie wiem czy to zadziała, ale trzeba wejść w płatności, wybrać PRZELEW - ten najdroższy. Wpisać dane z generatora i powinno doładować uri. Ale następnego dnia wywali że konto zablokowane (nie będzie to wyglądało jak przy banie za bota, przynajmniej kiedyś wyglądało to inaczej :D)

Opublikowano

(...)

Nie wiem czy to zadziała, ale trzeba wejść w płatności, wybrać PRZELEW - ten najdroższy. Wpisać dane z generatora i powinno doładować uri. Ale następnego dnia wywali że konto zablokowane (nie będzie to wyglądało jak przy banie za bota, przynajmniej kiedyś wyglądało to inaczej :D)

Ej ale na garenie to chyba mozna kilka przelewow bo teraz tam supportu nie ma - tak jak MHH nie bedzie

A żadnych konsekwencji za to nie poniosę? policja itp.?

@Down

Tobie juz dawno powinni to zrobic i wszyscy byliby happy. Spierdalaj stąd.

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

Ej ale na garenie to chyba mozna kilka przelewow bo teraz tam supportu nie ma - tak jak MHH nie bedzie

A żadnych konsekwencji za to nie poniosę? policja itp.?

Mam nadzieje, że policja zrobi ci wjazd na chate i skonfiskuje kompa to bedzie o jednego debila mniej w internecie.

Opublikowano

Pewności to ja żadnej nie mam. Ale sam robiłem tak 2 czy 3 razy ze 2 lata temu (a może nawet i wcześniej) na pl1 i jedyną konsekwencją była blokada konta.

Pewnie gdyby chodziło o kupno np. bluzy, to byłoby co innego. A tak, to zawsze mogą usunąć ci uri z konta, cofnąć do momentu przed zakupem, lub zablokować konto, dopóki nie wyślesz im kasy.

@ Próbował ktoś za pomocą Click And Buy?

Opublikowano

K@mel Debil to ty

Maggot dla forum zrobil 100 razy wiecej niz ty i to tobie powinni zrobic wjazd na chate a nie Maggotowi

Maggot jestem po twojej stronie xdd.

:P

1319559475-U373267.pngkbotuserbar9ni9.png

Opublikowano

Wy macie te zajebiste myśli...

Dobra a da się zrobić ten przelew niby na Garenie :D ?

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Zrobcie filmik, albo pokazal by mi ktos na Team Viewer, o co biega?

Bo ja nie ogarniam tego troche xD

@Offtop

Ja tez popieram maggota, bo k@mel to nic nie zrobil, a tylko wyzywa!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...