Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Edx Loader Bład .

Krzychu008

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Mam pytanie . Gdy odpalam Ibota później edxloadera klikam lanuch i wyskakuje mi błąd Error A~LÓ''CĆD(9) . Coś w tym stylu . Czekam na odpowiedz .

65994253024037513199.png
Opublikowano

Zaznacz wszystko tak jak jest w tym temacie:

http://www.mpcforum.pl/topic/107029-loaderedxloader-503-29082010rr/

. I czy masz zupdatowanego silka?

Opublikowano

Wietam ja mam dokladnie to samo... od 2 dni tak sie dzieje mam w 100% wszystko tak jak pisze up...

pojawia sie ten sam bug.

a w konsoli pisze "0 results were returned. Only 1 were expected. Plase use an updated signature.

zoomHackAddir: 0x75C026"

Prosimy o pomoc!

silk bez loadera dziala poprawie, nie chce bota chce tylko mc...

eJwrNjTRS8vITdYryLEyMjMzM-AyMjU1M-UK8XVS WBIJAJ! NAJLEPSZY SERWER MC
Opublikowano

Silkroad z update . Mam zaznaczone jak w tym temacie . I nadal nie działa . Tylko zamiast qwgt.yoymax.com mam 127.0.0.1

65994253024037513199.png
Opublikowano

witam was serdecznie ;) to mój pierwszy post więc chciałbym się gorąco przywitać :)

a co do tematu to mam taki sam problem z loaderem ;/ wywala mi błąd Error A~LÓ''CĆD(9). ma ktoś jakieś pomysły ?;>

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam . Mam pytanie . Gdy odpalam Ibota później edxloadera klikam lanuch i wyskakuje mi błąd Error A~LÓ''CĆD(9) . Coś w tym stylu . Czekam na odpowiedz .

Też miałem błąd " A~LÓ''CĆD(9)" ale zmieniłem port z 19000 na 16000 (tak jak podpowiadał ibot) zmieńcie i dajcie znać czy o to chodziło, czy to tylko zbieg okoliczności.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...