Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Od Zera Do Pokera :D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Dzisiaj pokaże wam jak zacząć lub polepszyć gre w GameDesire ( W przypadku pokera)

1.Jeśli zaczynamy grę od 0 idziemy po "pożyczkę" 800 lub więcej jeśli ktoś ma Premium , Gold premium , Chief itp , idziemy najlepiej na stawki 10/20 lub 5/10 jak kto woli. Zbieramy około 1,5k.

2.Idziemy na turniej gladiator 1k jeśli przegramy to znów zbieramy ok 1,5k gdy wygramy dostajemy 1,8k ( w przypadku gdy idziemy na 2 osoby możemy na więcej <wtedy jest więcej kasy>) wygramy kilka turniejów np 4, trochę kasy już jest gdy się uzbiera ok 5k idziemy na turniej 2k , znów wygrywamy kilka razy jeśli przegramy to zbieramy od pkt 1. Gdy mamy ok 7k idziemy na turniej 5K .Jeśli wygramy mamy dosyć dużą sumę. Chodzimy na coraz większe turnieje gdy mamy coraz więcej kasy, trzeba być cierpliwym nie zawsze wygramy, po dłuższej grze ok 2 tyg możemy zebrać nawet 200,300K

3.Gdy poker nie jest waszą ulubioną grą możemy sobie iść na inne gry np literaki i tworzymy stół na wirtualne $ :). Lecz i tak trzeba się pomęczyć na pokerze. Ja tym sposobem zarobiłem ponad 700k :) Powodzenia!

Wskazówki: Gdy mamy dobrą parę np As nie podbijamy od razu all in jak to niektórzy robią tylko podbijamy 20 , 50 w zależności od stawek.

(Mój 1 tut proszę nie oceniać surowo)

P.S zbieram -

25[+]

50[+]

100[+]

150[+]

200[-]

Walnij - nic cie to nie kosztuje mi pomaga :)

Opublikowano

mi wystarczy moja siora w 4 h zarobiła ponad 100tys :D tutek zły nie jest

Twoim imieniem się pieszczę może by tak tobą jeszcze ? :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...