Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Frejus & Madzia Hack

madzia ;*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ahahaha . Kompa mam dobrego a ty laska sie nie udzielaj bo nie prosilem o to . A wam chodzi bo macie jakies do dupy anty wiry Jutro z trojankiem na kompie bedziecie latac . A wy jak macie zamiar lizac sobie dupy to na warrocka specjalny room . Aha i tak po za tym to jeden scan nie dziala a tam jest najwiecej wirow .

zbyt duża sygnatura.

Opublikowano

Ja nie gram na tych hackah jebanych tylko moj brat i nie na moim kompie . A warrock pada przez takie kidy jak ta madzia

zbyt duża sygnatura.

Opublikowano

Nie spamować mi tutaj, bo strażnik teksasu wkracza : D

jak napisał ktoś tam na górze:

@up nie chcesz nie ściągaj

każdy ściąga hacki na własną odpowiedzialność

jak sobie rozwali kompa jego problem

pomyśli następnym razem

Myślę że sytuacja się nie powtórzy ; >

@top

haczki, haczki, haczki : >

gud dżob zioomy! ^.^

Być zajebistym...

Opublikowano

Ahahaha . Kompa mam dobrego a ty laska sie nie udzielaj bo nie prosilem o to . A wam chodzi bo macie jakies do dupy anty wiry Jutro z trojankiem na kompie bedziecie latac . A wy jak macie zamiar lizac sobie dupy to na warrocka specjalny room . Aha i tak po za tym to jeden scan nie dziala a tam jest najwiecej wirow .

Słucham?! Nie udzielaj się bo nie prosiłem o to?! Człowieku twoje prośby możesz sobie w dupe wsadzić, i przed starymi w domu sobie rządź!!! Tak hacki dla braciszka!!!, a sam do 12 w nocy na wr z hackiem zapierdala!!! Nie podobają ci sie moje hacki to no problem zrób swojego!!! To nie temat, żeby obrażać mnie i moje hacki!!! Masz coś do moich hacków to pisz na pw albo zachowaj dla siebie. A lizać dupe to ci braciszek może, za to że mu "pozwalasz" grać na "twoim" kompie. ŻAL MI CIĘ KOLEGO!!! NAPRAWDE!!!

DAJ PLUSA

:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...