Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Krotko i na temat: Czy istnieje funkcja potrafiąca zmienić nazwę okna na dowolną?

Konkretnie: nazwa okna opery to Opera wiadomo ale chcialbym zeby nazywala sie dajmy na to OperaExtra czy cos akiego dla przykladu. Prosze o pomoc :)

Opublikowano

F1 nie boli...

@up:

Po chuja? Chciałeś być fajny? Prosił o funkcję nie o cały bezsensowny kod...

@loku:

Próbuj, o ile nie podpadłeś jackowi to masz szanse...

[TUT] Full Autoit V3 Tutorial

yo po 1 nie kayloger tylko bot który zapamiętuje hasła -_-

stop1.png

Opublikowano

@up spróbowałem i mnie olali powiedzial lord makin ze nie potrzeba tu kidmoda i ze jack sam ogarnia,

bo to mały dział... wiec mamy super zadanie zrobić większy dział :P

Do
$wiek+=1
Until ŻycieGetMsg() = -3

zbieram +

Opublikowano

Tak :D

Każdy zrobi po 10 kont i spamujemy głupimi pytaniami, po czym wchodzimy na nasze Pr0 konta i odpowiadamy. Dajemy sobie ++

Dział od razu ożywa :)

Opublikowano

Za mały dział? Kurwa, po pierwsze to jack jest globalem tak? Więc powinien zajmować się wszystkimi działami... to że się przyjebał tutaj to chyba nie znaczy że jest modem tego działu tylko?

Po drugie, codzienne jest tu masa pytań, większość bez sensu... jak dasz reporta to Makin przyjdzie i zamknie, jack ostatnio chyba wchodzi raz na tydzień tutaj (a mnie się czepiał że na jakiś czas opuściłem forum), a skoro są ludzie którzy codziennie tu siedzą to czemu nie mają być kidmodami?

[TUT] Full Autoit V3 Tutorial

yo po 1 nie kayloger tylko bot który zapamiętuje hasła -_-

stop1.png

Opublikowano

@Maciek

Z treści Twojego posta zgadzam się tylko z jednym. Przydałby się KidMod. Jack był tutaj modem, bo programuje w AutoIcie i jakbyś nie zauważył nagrał kilka tutoriali :) Poza tym był już modem Tibii, więc nie trzeba było 2. moda brać, bo jack świetnie się zajmował obydwoma działami :) Teraz, jak jack jest już Globem to chyba nie ma tyle czasu na ten dział, bo ma na głowie pół forum :P Jakiś Kid by się przydał, żeby trochę posprzątać :]

Opublikowano

Ale makin uznał że po co kidmod skoro to mały dział a przydał by sie bardzo z 33stron cześć to powtorki bo komus sie nie chciało przewinać strony

Do
$wiek+=1
Until ŻycieGetMsg() = -3

zbieram +

• Dodaj nową pozycję...