Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ss]Mój Pro Fms+9 !

Phoenix.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No może, ale FMS kupiony więc KD zmieniać nie bd. ;)

A poza tym, z ostrzem i tym FMS sr 32 wojowi 59 (ja mam 52) wale z hita po ok. 500 :D

Tak tylko skilem pewnie waliisz mniej niz hitem ;p Ten FMs nizej 30 sr ladny ale bonow nie ma :(

Opublikowano

te wasze fms'y 30-40 sr to jest nic :) ja nie gram w metina i jestem pro elo :D hehe ;) zaczne jak zrobie formata -_- bo teraz nie da sie go zainstalowac ;/

taniec15.gif
Opublikowano

JaroTt +100 tobołków pewnie do handlu i do pisania z graczami z innego królestwa

A co do fmsa to ładny ;) a yy zayebista :D

Opublikowano

Powiem ze myslalem ze bedzie to mialo sr okolo 50 jak piszesz pro :) ale fms nawet fajny tylko teraz taki mozna kupic za 10 zl - 1kkk kosztuje okolo 15 zl ....

Daj + albo ja ci dam -

Zapraszam na mój kanał YouTube Klik

Opublikowano

Jak uważasz.. Przyznam się, że mam 15 lat i nie kupiłem na allegro nic - NIGDY ! Więc teraz zrobienie takiego EQ (konkretnie zdobycie Yang bez używania sklepów internetowych) to jest nie lada wyczyn... Nazbierać tyle Yang na FMS/YY bez używania jakichkolwiek hacków i stron z Yangami to chyba jest jakieś osiągnięcie nie? (Pewnie pomyślicie, że kłamie czy coś.. Ale jak nie chcecie wierzyć to nie musicie. Ja wiem, że mówię prawdę).

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Bardzo ładny. Ale ja i tak bardziej zazdroszczę mojemu koledze który ma FMS 43 sr 20% na DT KD +4 i do tego śmiertelkę +9 2k pż z kd +4 xD

Opublikowano

NeaVe123 czemu priv ?

@topic

fms nawet tylko szkoda ze kd woja.. kd potwora lepsze by bylo ^^ 2 fms lepszy od tego 1 ^^ duzo lepszy;d

76561198017353072.png
Opublikowano

NeaVe123 czemu priv ?

@topic

fms nawet tylko szkoda ze kd woja.. kd potwora lepsze by bylo ^^ 2 fms lepszy od tego 1 ^^ duzo lepszy;d

76561198017353072.png
Opublikowano

Ja mam jelonka 36 śr.

1315137143-U173186.png

"Ludzie mówią, że jestem pijakiem, chodnikowym równym chłopakiem..."

"Ale ja mam w sobie mordercę, wojownika, chcę zjeść Twoje serce..."

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Fms ładny , tylko to kd woja :mellow: ale fajny, zbrojka tez :)

I nie sądzę tak jak niektórzy że to priv.

Dzięki Tobie przypomniałem mojego fms"a sr 43 którego dropłem ! Lecz nie mam ss bo blu screen zrobił swoje ;)

Pozdrawiam xLong B)

2mg3ll.jpg

Sygnatura mojego autorstwa robiona amatorsko

:)

Opublikowano

Gdyby miał bodego to kd woja by było git + jeszcze jakieś 2 kd do pvp. Taki FMS + berek = KOX :D

Daj + nic ci się nie stanie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...