Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Z Wejsciem Na Serwer/Zalogowaniem Sie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo,

Wczoraj postawilem swojego privka na hamachi. Dzisiaj chcialem sprawdzic czy dziala innym. Wiec wlaczylem hamachi, portmap ( Odblokowalem . . . ) no i wlaczylem serwa Virtual PC. Kolega ktory probowal wejsc na serwa przez kamer moda ( edycja serverinfo.py przez serverinfo.py generator ) i niestety blad. I tu sie zdziwilem bo jeszcze wczoraj 'inny kolega' mogl wejsc ...

I problem nr.2 - Jak zrobilem w NaviCacie konto , to jak sie ktos loguje to pisze ze konto nie istnieje ...

Prosze o pomoc

Z gory dzieki

Opublikowano

Ja normalnie logowalem sie przez zwykla koncowke . Jak gracze probowali to tez . To moglo byc spowodowane ze ja uzywalem zwyklej ?

Opublikowano

Aha, i jeszcze jedna sprawa . Niektorym pisze ze konto nie istnieje ( czyli prawdopodobnie polaczyli sie ... ) a niektorym 'blad podczas laczenia sie z serwerem ...

Opublikowano

To też zależy od ilości odblokowanych portów na twoje IP np. miałem 3 porty na swoje Ip reszta była na inne (te pierwsze co się pokazuje po pobraniu). Działało działało i przestało. Odblokowałem 1 działało działało i przestało. Więc wszystkie odblokowałem na swoje IP.

Opublikowano

Na swoim Ip w portmapie 3 porty odblokuj twoim ip a reszte tym: 192.168.5.100 . Może będzie działało jak nie to zmień wszystkie porty na swoje bo inaczej już nie wiem

Opublikowano

To te pierwsze 3 numery mam odblokowac na swoje ip a reszte na ip z hamachi z koncowka .100 tak ?

P.S. Chodzi Ci o 'moje' ip z hamachi czy kompa ? ;P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...