Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Mam plan stworzyć, że tak powiem forumowe pbf. W partnerach znajdował by się button do WGc. Jeśli nie wiecie co to PBF to macie tu :

Objaśnienie skrótu dotyczącego gier PBF.Skrót PBF oznacza Play By Forum. Cała rozgrywka odbywa się na Forum Dyskusyjnym, a więc w środowisku tekstowym. Szybkość akcji gier PBF jest uzależniona od tego, jak często i w jakiej ilości na forum będącym areną rozgrywki pojawiają się inni gracze, administratorzy, moderatorzy i Mistrzowie Gry. Największą zaletą gier na przeglądarkę PBF jest właściwie niczym nieograniczone pole manewru i ścieżki rozwoju. Gry forumowe PBF to świetna, ciekawa alternatywa dla innych gier przeglądarkowych proponowanych w tej chwili w Internecie.

Tematykę byśmy dobrali no ja to najbardziej taka średniowieczna/fantasy. By były różne klasy do wybrania 5 podstawowych i jedna specjalna, ale to już o nich napisalibyśmy już na forum gry. O nazwa to ja myślę Arghenai, ale to jeszcze by się uzgodniło.

Jak na razie to ja potrzebuję ludzi do pomocy takich jak grafik, pisarz itd. napiszę na dole o tym. Dobra to wszystko co musicie na razie wiedzieć. Aaa, jeszcze by były cztery królestwa obrazy do nich mam.

Królestwa:

To jest ukryta treść, proszę

Obrazy wzięte z gimpuj.info

Potrzebuję:

• Grafik - Robi/tworzy grafiki do gry.
  • Pisarz - A to już na GG podam co i jak by miał robić.
  • Mistrz Gry - Pilnuje atmosferę w grze.

Zgłaszać się !

GG : 34001491

e-mail : [email protected]

Jest strona z zapowiedzią, ale to dla chętnych podam na PW.

Nie zależy mi na reputacji, ani niczym innym. Chcę być po prostu sobą,a jeśli wam się to nie spodoba to przykro mi...

_RainbowBummiesParade__by_MenInASuitcase.gif2qdn5zt.png

Opublikowano

fajne na pierwszy rzut oka ale nie wiem czy to sie uda...

No uda się, uda. Spokojna twoja rozczochrana znam się na tym co robię.

Nie zależy mi na reputacji, ani niczym innym. Chcę być po prostu sobą,a jeśli wam się to nie spodoba to przykro mi...

_RainbowBummiesParade__by_MenInASuitcase.gif2qdn5zt.png

Opublikowano

Nie no , fajnie to wygląda ciekawe co z tego będzie.

78520384107366447872.png

Mój brat, to mój Ziom, moje Ziomki jak rodzina. Zaraz po Matuli, o której nie zapominam. Kocham Cię Mamo, jeszcze wszystko się ułoży. Wnet kurwy pozdychają i to nam drzwi otworzy.