Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie O Nx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałem was zapytać z kąd ci Niemcy(szwaby bo ich nie lubie),lub nawet niemieckie dzieci po 12-13 lat maja tyle nx?? Co widzę jakiegoś Niemca to od razu 9999999 nx (bez przesady ale mnie to denerwuje :angry: ). Proszę was o jedną rzecz ,a mianowicie o wyjaśnienie w jaki sposób oni tak tanio kupują te Nx. Bo oni chyba naprawdę nie wiedzą na co wydawać kasę :angry:.

To ja już wiem dlaczego Niemiecka gospodarka się sypie :D

PS: Ten temat nie ma nikogo obrazić, jeżeli macie znajomych w Niemczech i grają w Combat Arms to przepraszam.

Opublikowano

No to jakbys wiedzial cos o niemieckiej gospodarce,to bys wiedzial, ze u niemcow srednia krajowa jest o oooooo wiele wieksza niz w polsce, i to w euro ;)

W grecji jeszcze wiecej, np moj kumpel wyjechal tam pare lat temu z rodzicami, tu bylo im slabo, malo zarabiali itp, tam? Ojciec 2k euro i matka 2,5k euro, mama sprzataczka w luksusowym hotelu, ojciec w rzezni, sam sobie odpowiedz dlaczego..

Poniewaz w niemczech masz wiecej pracy itp te dzieci 12-13 letnie dostaja kieszonkowe w sredniej wysokosci srednio 15 euro na tyg, a np w anglii wynosi to 7 funtow. Ja dla przykładu nigdy nie dostawalem kieszonkowego, po prostu rodzicow nie stac,

Po prostu, wiecej, lepszej pracy itp = wiecej pieniedzy. Poza tym zalezy to tez od wielu innych czynnikow ale za duzo o tym pisania ; P

I nie mozesz sie wzorowac ze kazdy w ca ma 12-13 lat, jest wiele osob o wiele wiekszym wieku, ktorzy to po prostu maja prace, i np nie wydaja na alkohol tylko sobie na gry ;)

Dlatego, nie wyzywaj w grze kogos "nx kidem", bo ten ktos sobie na to zarobil i jego wybor gdzie wsadzil, poza tym, gdyby nie to ze ktos te nxy kupuje, to bys teraz mial w CA eventy co pol roku i updaty co rok, bo jak wiesz to wszystko producentow gry kosztuje, wiec dlatego ci, ktorzy nie placa nie powinni sie wsciekac na tych co placa, bo to dzieki nim gracie, bo gdyby bylo o wiele wiecej ludzi jak ty to bys teraz sobie mogl pograc w mario.

Troche chaotycznie, no ale co tam, dzisiaj mam zalamanie emocjonalne ;P musicie to zrozumiec ;)

Opublikowano

@UP

Zgadzam się w 100% :)

Od siebie dodam tyle ...

Przykład:

Dostajesz 10zł kieszonkowego. Za to nie kupisz NX.

Szwab dostaje 20€ ... i za to już ma 20k NX.

Proste skąd takie dzieciaki mają wszystkie rzeczy z Black Marketu.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

@autor tematu

Jesteś debilem. Tygodniowe utrzymanie serwa kosztuje 1mln, a update 17. Wiec szanuj innych, że wydają kase i utrzymują serwer, abyś ty mógł wbic z telekilem na cf.

Opublikowano

@UP

Większość osób kupuje NX. Dlaczego ? Bo nie każdy lubi latać z M16A3.

Ja osobiście wydałem już ok. 200-250zł. Ale gram legalnie więc nie szkoda mi kasy.

Właśnie takie pytanie dot. telekilla ...

Po jakiego chu*a ludzie tego używają ? Od razu skazują się na bana -.-

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...