Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Speed I Nofog (Problem)

vogue9999

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

mam pytanko jak zrobic by speed dalo sie wylaczyc ??

i jeszcze dlaczego wyskakuje mi blad przy opcji NOFOG ?? moze calosc zle napisana ?? jezeli tak to prosze o prawidlowy kod

opcja:

void NOFOG ()

{

*(float*)ADR_FARFOG = 0;

*(float*)ADR_NEARFOG = 0;

}

Błąd:

1>------ Build started: Project: BETA Hack by vogue9999, Configuration: Debug Win32 ------

1>Compiling...

1>BETA Hack by vogue9999.cpp

1>c:\documents and settings\Wojtek\moje dokumenty\visual studio 2008\projects\beta hack by vogue9999\beta hack by vogue9999\beta hack by vogue9999.cpp(29) : error C2065: 'ADR_NEARFOG' : undeclared identifier

1>Build log was saved at "file://c:\Documents and Settings\Wojtek\Moje dokumenty\Visual Studio 2008\Projects\BETA Hack by vogue9999\BETA Hack by vogue9999\Debug\BuildLog.htm"

1>BETA Hack by vogue9999 - 1 error(s), 0 warning(s)

========== Build: 0 succeeded, 1 failed, 0 up-to-date, 0 skipped ==========

W razie pytań lub problemów pisz na PW, email, gg !

email: [email protected]

gg: 31227495 - (odpisuje gdy wejde na gadu ! )

f1b4ef6eb52b2b9.gif

0fd786f54cb7fa0150afb68bbe043a45.gif

Opublikowano

no fog powinno być tak

To jest ukryta treść, proszę

i speed np: piszesz opcje która daje ci 150 speed i ustawiasz hot key i pod nią piszesz funkcję która daje ci 100 speed czyli normalna prędkość i też dajesz hot key i już. jak włączysz speeda na 150 to potem włączasz speeda na 100 i już biegnie normalne

Jeśli chodzi o błędy to w adresach masz napisane #define ADR_NEARFOG 0x0 <<< adr

a w opcji do której chcesz przydzielić ten adres masz NOFOG nazwa musi być taka sama. Ten adres musi się czegoś tyczyć a on nie miał czego

Pamiętaj jak w adresach masz NP: speed to jak piszesz opcje to musi być tak samo też void speed () !!! bo jak bedzie inaczej np: void sped () to już error. To nie człowiek on się nie domyśli że to oto chodzi .

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...