Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Co Kupić ?

asdasdq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jutro zakupie 43k nx i nie wiem co kupić ??

doradzi mi ktoś??

kumpel mi mówił żeby valkyrie na perma recon westa na 90 i cyclops bandana na 90 ??

czekam co wy mi napiszecie :]

nie chce odpowiedzi typu :

zal mi cie

dziecko nx

itp.

@@down raport poleciał :]

Xx_Szluga_xX.png
Opublikowano

Jak inaczej ci się gra gietka z innym ubarwieniem to ja kupuj ;). Ja już mam cqb na perm i ci odradzam bo staje się dość nudna i monotonna. Zastanowił bym się jesZcze nad broniami:

-famas g2. -m6a2 srt. -l85a1 mod (cudo :) ). Recon vest i bandana jak najbardziej bo sam jestem podsiadaczem na 90 dni i jestem z tego bardzo zadowolony

Opublikowano

ja bym kupił na twoim miejscu G39 Valkyrie , CQB lub P90TR

a ze snajperek to Artic Wolf lub Magnuma i tyle w moim temacie

sygnaturatooshort22.png

Zbieram ------

Opublikowano

@UP

Wymieniłeś same bronie dla noobów, którzy nie mają skilla (po za Valkyria)...

Duży dystans: XM-8. Celownik ze snajperki, średni rozrzut, średni dmg. Mam od miesiąca i cudo.

Średni dystans: M417SB lub M416CQB (ale z tym chodzą tylko dzieci). Dobry celownik, b.mały rozrzut, duży dmg.

Krótki dystans: MP7 Steel MOD (czy jak to tam się nazywa). Dostałem 7D z MYST-N (jakaś wersja tej broni w BM na pewno jest :)). Wymiata, nawet z P90TR mogą się schować. Średni dmg, średni rozrzut, b.szybka.

Snajperka: DSR-1 Subsonic. Zabija na hita, broń dla profesjonalistów, mały rozrzut.

Snajperka: M107. Double Scope, zabija na hita, trafiasz spokojnie z b.dużych odległości.

Osobiście nie polecam G36E Valkyria. Za pare dni będziesz mógł kupić G36 na perma za 80k GP. Bronie te są prawie identyczne.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

napisz na jakich mapach lubisz grac duz male ??

na duze: gietka, m4a1 desert i nie zapominajmy o xm8

na male: p90tr,pp19 mod

i jak ci cos zostanie to kup sobie balistik helmet na 90 dni

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko, popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę

d(-_-)b

http://i39.tinypic.com/j64nec.jpg

Opublikowano

Kup sobie XM-8,M416CQB albo p90tr jak ci reszta zostanie nie wiem ile, to sproboj recon vesta i bandane jak pisałeś ale wtedy według mnie graj małe mapy z p90tr

Opublikowano

Polecałbym taki pakiecik.

- CQB , lub p90TR , lub Famas G2 na perma , cyclops bandana 90 dni , recon vest 90 dni i patriot skull mask 90 dni ( jeśli starczy ).

Proponuje zrobić ankiete , z wyżej wymienionych broni / ekwupinku , które przeważają , gdyż robi ci się tu bajzel...

Opublikowano

Ja tam polecam TR [bardzo dobra broń jeżeli nią ogarniasz to poradzisz sobie nawet na dystans.

Jestem szczęśliwym posiadaczem i nie płakam że nie mogę trafić] lub coś z AR np M417 Combat czy też nawet Famas G2.

W ostateczności Valkyrie.

Co do Bandane i Recon Vesta sam mam Recon Vesta i trochę jest lipnie .

Większego speeda nie odczuwam a obrażenia wchodzą we mnie jak w masełko

9368_gold.png

Opublikowano

zal mi cie NX NOOB

// ale nie spamuj.

Jesteś idiotą.

@temat

Kup famasa g2 albo ump'a 45 na perma, za reszte shapke na 90 dni i patriot skull mask na 90.

Opublikowano

Ja bardzo gorąco polecam XM-8 , bije na głowę G36E Valkyrię - przez dużą szybkostrzelność, mniejszy odrzut oraz rozrzut do góry (przez to mam 21% HS xD).

Jak umiesz grać to polecam TPG-1 PRO. Sniperka nigdy za GP nie będzie tak dobra jak ta ;] Ja ją za tydzień kupuję na perma, lecz moją pierwszą rzeczą co za NX kupiłem to XM-8 perm.

Polecam jeszcze zastanowić się nad nie wydawaniam NX, dokup jeszcze tyle żeby było 50k NX wtedy możesz AR+SMG albo SR+pistolet

Zrób tak:

XM-8 + PP19 MOD (albo P90TR)

TPG-1 PRO + USP SE

chyba że jesteś nie ogar to (bez obrazy ale jaka zabawa taką bronią -.- ):

M416 CQB (po 2 tygodniach będziesz nią rzygał... NUDYYY)

Jednak polecam kupić TPG-1 PRO + USP SE

Czemu? G36E (to samo co Valkyria) będzie za GP perm 11-13 marca... UMP też ...

G36E + UMP wystarczą za GP są dobre

L96A1 za GP jest Ch... DAREMNA - mała celność, nie zawsze na hita sciąga.

Ja mam XM-8 więc G36E nie kupuję.

ZESTAW:

XM-8 + TPG-1 PRO + UMP + L96A1 będę miał na perma 11 marca ;]

Opublikowano

@UP

Wymieniłeś same bronie dla noobów, którzy nie mają skilla (po za Valkyria)...

hmmm M416CQB dla noobów ?

moje 2 ulubione bronie w CA to M416CQB i M16A3

jeste nabem ?

fail. To że Tobie się z tym źle gra, albo ciągle Cię jadą tymi broniami nie znaczy że są dla noobów ...

chyba nie rozumiecie co znaczy słowo noob ...

bierz M416CQB

reklama RMCF1902

sam żeś kuźwa reklama ...

TLS Biacz

Opublikowano

@Ariss

Weź mu tu nie podwyższaj stawki do 50k...

Napisał , że 43k NX kupuje..

DAREMNY to ty jesteś i wszyscy co myśla , że bronie typu G36e a G36e Valkyrie różni się tylko wyglądem <_<..

Nienawidzę takich dzieci -,-..

Opublikowano

@Marrock nie wkurwiaj mnie... Wiem czym się różni G36E i G36E Valkyrie...

G36E - rozrzut we wszsytskie strony

G36E Valkyrie - rozrzut do góry, prościej HS trafić

M416 CQB nie jest dla noobów, tylko dla ludzi którzy lubią bardzo nudną grę.

Ja nie cierpie się nudzić więc mam bardzo dobrą broń z genialnym scopem, fajną szybkostrzelnością itp itd....

Ja bym brał na miejscu autora TPG-1 PRO + USP SE (oczywiście permy). 3k NX se zostaw, kupisz później AR/SMG jak doładujesz znów ;]

Opublikowano

@Ariss

Weź mu tu nie podwyższaj stawki do 50k...

Napisał , że 43k NX kupuje..

DAREMNY to ty jesteś i wszyscy co myśla , że bronie typu G36e a G36e Valkyrie różni się tylko wyglądem <_<..

Nienawidzę takich dzieci -,-..

No wybacz kolego, ale:

http://lakecountyfood.com/weapon.php?wep1=G36E+Valkyrie&wep2=G36E

Są takie same i różnia się tylko skinem. Taka prawda.

Ale i tak lepiej strzela mi się z Valkiri ;]

Opublikowano

M416CQB pro bronią ? hahaha

Każdy HLv Wam powie że tylko nooby używają CQB. Co to za gra jak wylatujesz z tym gównem i od razu bania bo broni w ogóle nie znosi -.-

Zero realizmu.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

M416CQB pro bronią ? hahaha

Każdy HLv Wam powie że tylko nooby używają CQB. Co to za gra jak wylatujesz z tym gównem i od razu bania bo broni w ogóle nie znosi -.-

Zero realizmu.

Dokładnie! A 80 % tych, którzy polecają CQB widziało je tylko w Black Markecie.

Opublikowano

Hehe ;]

Ja nie gram dla expa czy KD - wali mnie to. Ja gram dla przyjemności ;]

Mi przyjemność sprawia pogranie sobie ciekawymi, dobrymi broniami, a nie jakąś M416CQB która jest tak nudna, że po tygodniu bym zakończył moją przygodę z CA ;p

Ja się bawię teraz XM-8 i PP19 MOD CAMO ;]

W najbliższym czasie TPG-1 PRO + XM-8

Mi więcej do szczęścia nie trzeba ;] Spec by się przydał żeby mieć medy na CW. Aleeee to tylko gra - ma sprawiać przyjemność, a nie być jakimś zajęciem do 60, aż na emeryturę przejdziesz xD

Opublikowano

kup sobie jakas bron na perma, jesli lubisz shot gun'y to wez m4 super 90 na perma 9jest dosc tania na perma nie przekracza nawet 20k nx'ow) a za reszte moze mei na 30 dni a jak starczy to jakas maske albo chustke (maske to bierz te krajowe bo one sa najlepsze a ostatnio jest takze polska, a na glowe to taka czarna chustke bo ma najwiekszy speed) ale po tym beda cie wyzywac "speed noob" czy cos w tym stylu

a 2 zestaw to mysial bys miec szczescie - kup se kilka skrzyni MYSN czy jak tam i jak ci sie trafi fajna bron to kup renevale i przedluz (ja dostalem z skrzynki z eventu m4a1 sopmod i przedluzylem z 1 dnia na 15 uzywajac 4 renevale, m4a1 sopmod to dla mnie najlepsza bron, dobra na ft bo ma duze dmg, bardzo celna i nie ma zerowego recoli jak m416 cqb i czuje sie przyjemnosc grania ta bronia)

ps. nie bierz m416 cqb ci co je polecaja to same nooby, koles z 0 skillem bedzie z nia mial staty 12 na 4, nie wiem jak ci ale mnie to nie daje przyjemnosc a sam osobiscie mam tego guna

albo wez jak ja: speca na 30 dni (w moim przypadku Hawk ale ona ma jaskrawy stroj to nie ma mowy o campieniu w krzakach) aid kity abo medic kity (ja mam aidy i je polecam) bron to m417 combat, p90tr, famas g2 albo jak mowilem przy masie szczescia dropnij m4a1 sopmod z MYSN (jak ja :) )

albo rob jak chcesz wybor masz ogromny!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

CHCIAŁEM WAS POINFORMOWAĆ, ŻE NIEDŁUGO BĘDĄ DO KUPIENIA ZNOWU 3 PERMY ZA GP: UMP, G36E I L96A1, wszystkie na raz za 80k, więc może nie warto wydawać kasy na Valkyrie.

Ja polecam:

AR: M417/Famas G2

SMG: P90TR/UMP45

SR: TPG 1 PRO/DSR Subsonic

SG: M4 super 90

Do tego to co napisałeś czyli Recon Vest 90 dni i Cyclops Bandana + EXP Passy 25 lub 40%. (25% bardziej się opłaca)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...