Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ca Wylacza Sie Po Paru Minutach.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Odpalam Combata wpisuje dane i po jakis 5 minutach wylacza mi sie gra. Nie wiem o co chodzi i tak mam ciagle. Robilem juz reinstalke gry i nic nie pomoglo. Pomozcie.

Opublikowano

Ma ktos z was taki problem? Zaczyna mnie to powoli denrwowac. Jest weekend a ja nie moge sie nawet zrelaksowac przy gierce. Czy to jest normalne za kazdym razem mi sie wylacza Ca po 5 minutach. Znajomym i innym wszystko ladnie smiga. Z ciekawosci nawet zainstalowalem Combata na laptopie i dziala bez zarzutow wiec co jest grane? Czy moglem dostac jakiegos bana na ip lub co innego?

Opublikowano

niee , nam też all działa ..

ale wyskakuje jakiś błąd ?

może masz stare haki które wykrywa hs .

jak masz viste / 7 zamknij Rocket Dock

a jak to nie pomoże przeinstaluj grę

1354406725-U90533.png

created by me

Opublikowano

Nie pokazuje sie zaden blad. Mam hacki na dysku ale nie uzywam ich juz przez dluzszy czas. Na kompie mam windowsa xp na ktorym gra sie wylacza po paru minutach, natomiast na laptopie na viscie dziala. Robilem juz reinstalke combata i nic nie pomoglo. Ja juz nie wiem co jest grane ;/

Opublikowano

-------Adamss747

" Nie przejmuj sie " Baerdzo duza ilosc osob, z polski , niemiec ,rosji itp. ma ten sam problem.. Niestety Nexon cos zepsuł wprowadzając ostatniego Up-date.. Ja Ca juz 2 razy reinstalowalem i nic to niestety nie pomogło. trzeba czekac az nexon wprowadzi jakas kolejna poprawke i moze bedzie działac.

------- replite13

Nie gram nie gralem i nie bede gral na hackach... To nie jest wina tego czy masz hacki ktorych nie uzywasz, badz uzywasz itp.. To jest tak jak napisałem UP ^

|