Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nokia Czy Htc?

Endziu

Który telefon?  

20 użytkowników zagłosowało

1. 1. Który lepszy? ;d

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ktory lepszy wypowiadajcie sie za obszerne lub krotkie i pomagajace odp. beda nagrody.

Ja osobiscie chyba wole HTC bo ladniejszy i tanszy (100-120 zl mniej) ;d , ale musze sie was zapytac Drodzy userzy ;) .

Opublikowano

Narazie htc , ale do nokii wprowadzają windows phone , także może jakieś ciekawe , niedługo telefony będą

http://www.instalki.pl/aktualnosci/software/4854-nowa-strategia-nokii-sojusz-z-microsoftem.html

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

@UP wiesz co te nowe nokie jak wyjda to beda po 1500-2000 zl wiec tej firmie za takie cudo podziekuje ;)

Opublikowano

HTC wildfire oczywiście, samo wykonanie bije na głowe nokie.

WP7 będzie w nokiach, high i podobno low endowych, co nie zmienia faktu, że "tonący brzytwy się chwyta" i będzie to takie same badziewie jak obecnie.

Opublikowano

Ja osobiscie mam HTC Wildfire i moge ci powiedziec [ napisac ] z reka na sercu ze telefon spisuje sie wysmienicie i w 100% ci go polecam.

No dokladnie Android mowia ze lipa itd ale windows mobile przy androidzie wymieka , telefon chodzi szybko i sprawnie. Mam go kilka miesiecy i ani razu nie zacial sie.

-

Opublikowano

Ja osobiscie mam HTC Wildfire i moge ci powiedziec [ napisac ] z reka na sercu ze telefon spisuje sie wysmienicie i w 100% ci go polecam.

No dokladnie Android mowia ze lipa itd ale windows mobile przy androidzie wymieka , telefon chodzi szybko i sprawnie. Mam go kilka miesiecy i ani razu nie zacial sie.

W 100% się zgadzam- Android niszczy Windows Mobile jak chce.

Opublikowano

Haha, kto mówi, że Android to lipa? Deklasuje każdy inny system operacyjny conajmniej na głowę. HTC Wildfire, aczkolwiek poszukałbym czegoś z andkiem i z większą roździałką, bo 240x320 to lipa jest.

reklama

Opublikowano

jedne zdanie.

HTC WildFire.

78520384107366447872.png

Mój brat, to mój Ziom, moje Ziomki jak rodzina. Zaraz po Matuli, o której nie zapominam. Kocham Cię Mamo, jeszcze wszystko się ułoży. Wnet kurwy pozdychają i to nam drzwi otworzy.

Opublikowano

To wybieram HTC Wildfire na inne modele mnie nie stac ;x narazie mam 250zl do konca kwietnia kupie HTC ;D musze sam zarabiac bo rodzice ani grosza mi nie dadza ( dostaje tylko 15zl tygodniowo kieszonkowego + urodzinki 20 marca to bedzie kasa ;D ) a ponad programowo nic ;x

Opublikowano

No , niema co sie zastanawiać.

Bierz tego HTC.

78520384107366447872.png

Mój brat, to mój Ziom, moje Ziomki jak rodzina. Zaraz po Matuli, o której nie zapominam. Kocham Cię Mamo, jeszcze wszystko się ułoży. Wnet kurwy pozdychają i to nam drzwi otworzy.

Opublikowano

Wildfire ma strasznie badziewny ekran o niskiej rozdzielczości przez co dużo programów nie będzie na nim działać.

RAsfepN.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...