Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wasz Ulubiony Gatunek Gry Komputerowej

wjatek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jako, że sporo różnych fajnych i mniej fajnych tematów się tu znalazło postanowiłem zrobić swój, o gatunkach gier (nie znalazłem w wyszukiwarce) xD

Piszcie jaki gatunek lubicie, za co, co w nim się Wam w nim podoba.

Dawajcie też tytuły jakichś fajnych gierek :D

Opublikowano

MMORPG, RPG, MMO, FPS, TTP, Racing, Strategiczne, Zręcznościowe (platformówki).

Każdy z gatunków, które wymieniłem ma w sobie coś magicznego i pociągającego. Jestem fanem FPS'ów, z kolei lubię też trochę pogłówkować i opracować taktykę w "Strategiach", a czasami po prostu lubię odprężyć się za kierownicą jakiegoś fajnego wózka xD

Opublikowano

Zdecydowanie najbardziej lubię FPS'y i w nich też mi najlepiej idzie (najczęściej wszystkie poziomy trudności przechodzę), lubię także RPG, wyścigowe, niektóre strategie, ale w nich już mi nie idzie tak dobrze, najczęściej "łatwy" jako poziom trudności a w przeszłości wspomagało się kodami :D

Mariuszw13.png
Opublikowano

Zdecydowanie najbardziej lubię FPS'y i w nich też mi najlepiej idzie (najczęściej wszystkie poziomy trudności przechodzę), lubię także RPG, wyścigowe, niektóre strategie, ale w nich już mi nie idzie tak dobrze, najczęściej "łatwy" jako poziom trudności a w przeszłości wspomagało się kodami :D

Grasz chociaż w multi?

Opublikowano

Moje ulubione gatunki to RPG , FPS'y na PS2 oraz wyscigowe gierki .

W Medal Of Honor : Europen Assault czy jakos tak ;d przeszedlem wszystkie misje na hardzie , w Grand turismo 4 doszedlem do 95% ukonczonych ( byłoby juz 100% gdyby pady sie nie zrabaly) , nfs most wanted 100% ukonczone i oczywiscie RPG to TES III : Morrowind , TES IV : Oblivion najlepsze gry rpg w jakie gralem kiedykolwiek. W kazdej tej grze jest cos specjalnego co przyciaga na dlugieeeee godziny zabawy ;)

Opublikowano

MMORPG,FPP,STRATEGIE nie wiem jaki to ma skrót ;[

1313798626-U268549.gif

Sam na 32 w zombie bez użycia maszyny z napojem reanimacji

Opublikowano

Ja równiez tak jak reszta STRATEGIE (RTS)

1:Twierdza .. i tu mam dla niektórych dobrą wiadomość bo już niedługo wychodzi część 3 :D (jeśli ktoś gra multi i chciałby zagrać można napisac , tylko musiałbym zainstalować gierke:P)

2:Emergency :D wszystkie częsci bardzo udane

i wiele innych strategii....:D

To jest mój ulubiony rodzaj , ale jak każdy gram też w samochodówki, fps itd.

1363095337-U286162.png

Opublikowano

MMORPG,FPP,STRATEGIE nie wiem jaki to ma skrót ;[

Skrót gier strategicznych to RTS- ale są to po prostu gry strategiczne, logiczne lub taktyczne.

Opublikowano

MMORPG - np. Metin2 B)

Metin2 to nie RPG ,to symulator traktora.

@Top

FPS multi/RPG Single.

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Rpg,Mmorpg*,fpp,tpp,fps ogólnie gry takie w których ciągle coś sie dzieje *(nie takie jak metin bo o tej grze dobrego słowa nie umiem powiedzieć)

s2c77Oa.png

Opublikowano

Strategie i FPS najlepsze ;)

Strategie :

Rome: Total War

Twierdza Krzyżowiec

FPS:

CoD (wszystkie części)

CS

Battlefield (wszystkie części)

W dupie mam te całe +

Opublikowano

MMORPG, cRPG, RPG, Strategie, Wyścigowe

Ja to samo ale jeszcse doddam FPP

78520384107366447872.png

Mój brat, to mój Ziom, moje Ziomki jak rodzina. Zaraz po Matuli, o której nie zapominam. Kocham Cię Mamo, jeszcze wszystko się ułoży. Wnet kurwy pozdychają i to nam drzwi otworzy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...