Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Poradnik] Zombie Opk (Coś Pod Zastaw)

Szycha83

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam pragnę pomuc tym co nie mogą obejść się bez Zombie Opk.

A mianowicie odrazu przejde do tematu , odkryłem małą żecz dzięki której możemy wyłapał na channel A.I około 1,000-2,000 exp oraz 1,000-2,000 dinar

Ale jak to zrobić gdy nie posiadamy opk zombie???

A mianowicie..

1. Wchodzimy na channel A.I i robimy room z (hasłem)

2. Do rozpoczęcia gry potrzebny nam byle jaki cheat z opcjami NFD,5Slot,Super jump, radzę mieć 2x bronie mp5,k1 ponieważ zombie jest dużo

2. Ustawiamy mapę [broken sunset] i super jumpem (jak na zdjęciu) przenosimy się we wskazane miejsce

screenshot002eh.jpg

A.Staramy się nie przechodzić za teksturę w którym nie ma podłogi ponieważ możemy zginąć od zombie o nazwie (lovest)

B.staramy się nie chodzić za dużo , tylko utrzymać daną pozycje wtedy zombie przychodzą jak w opcji OPK Zombie

C.uważamy na amunicje , staramy się strzelać oddawając po jednym strzale w głowę ( Co daje nam dwukrotną liczbę punktów) + 5slot

3. staramy sie utrzymać pozycję , zwruć uwage na ilość naboi, oraz Staraj się dojść do 10,14 wave na mapie " broken sunset " co daje nam 2000k do 4000k punktów to jakies 1,5k-2,2k expa Ale jak kto da rade

Na koniec mamy żądany efekt-- ja osobiście doszedłem ciężkim trudem do 20 wave czyli całość , zajeło mi to 1 h 20 min!!!

dojście na 10 wave zajmuje 30min niecałe!!! co daje 1,4k expa

kopiascreenshot001.jpg

Mam nadzieje że poradnik się podobał licze na szczerę wypowiedzi .

Opublikowano

ja podałem dojście do 10,14wave iż zajmuje 30,40 min - to jakieś 5,6k point , ja doszedłem do 20wave to chyba napisałem , co mi zajeło tyle czasu , ale zgarnołem wiele więcej expa.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...